Thursday, February 12, 2009

Spooks and Superstitions

By reading the title it does sound spooky rite?Well the little ones 12 and 13yrs old students will be treated to a party tomorrow afternoon organised by the Parents group support.I guess those who are attending the tea party will have to dress up as ghosts and really look spooky....hehehe ...






and whilst the little ones are having the welcome party ... the seniors will be busy with Valentine's Day....today I saw boxes of roses came in so tomorrow have to prepare lah sure they will come to my room not to give but to buy for charity....the students are always doing charity work ..... ada sape2 kat sana tu nak bagi aunty nurse roses?....hahaha



Blogger mogok malam ni bukan main lambat nak upload gambar so only 1 picture managed to get in .... more pictures coming up tomorrow.

14 comments:

Tie said...

Party utk charity? Best juga, kan...seronok dengar suasana kerja kak elle ni...tak la boring, ya...ada saja aktiviti yang menarik...rasa macam nak join je..hihi...

Kak Elle said...

tie...

jom kak elle biar bergegah sekolah ni...hahaha

Prima said...

kak elle...

nak tanya lah..kak elle kan ramai kenalan all over the world kan...

kak elle ada kenalan kat sydney and melbourne yang rent apartment depa for short term tak...? atau pun if they know anyone who does...

insha allah nak berholiday ke sana and prefer to stay in apt coz it's cheaper and boleh masak..

thanks in advance...

zino said...

blogger tu penat kot.. bawak2 la berehat dulu.. hehe

Neeza Shahril said...

neeza kalau students datang jual barang dan duitnya untuk charity, rasa lembik hati.. mesti kesian.. mesti nak beli..
tapi kadang2 menyiksa diri sebab terlampau banyak sangat beli.. diri sendiri yang kering hehee..

Kak Elle said...

prima...

we booked thru the agent but you can also book online...go and check yah.

Kak Elle said...

zino...

blogger ni ting tong kekadang...haha

Kak Elle said...

neeza...

tu lah bila dengar its for charity mmg lemah kan?takpe hari ni kita tolong masa kita lom tau kan?

Ummi365 said...

lahh i ingatkan diaorang dtg cariyou nak bagi bunga, rupanya nak suruh beli..hehehe

Kak Elle said...

ummi...

baru masuk..belum nampak muka budak2 lagi...maybe later...hahaha

sya said...

Memang geram ngan blog ni kekadang.. bila dia tak nak masuk gambar satu pun kena tunggu berjam2 kalau dia nak tak sampai seminit dah ok

Kak Elle said...

sya...

mmg kekadang dia mengong sikit:)

arsaili said...

salam...waaa cam Halloween nite plak..ehehe

Kak Elle said...

arsaili....

mmg macam dlm gua ... seme gelap nak tunggu casper dtg:)