Monday, February 2, 2009

I received again

I am a little busy today helping with the parents meeting for tonight - help to prepare the folders re lessons etc...



While doing it Liza came into my room and gave me a parcel that just arrived .....


the parcel ... besar nya ....


dalam kotak toner ..... tapi bukan printer toner ye...




tengah sibuk mengupas parcel ni buah hati masuk bilik terus peluk saya ... nak bergambar sama....hehehe (cucu pada eu yan sang)




Ini dia kiriman dari qisst ..... terima kasih berbanyak ye sudi kirim yarn pada saya walaupun kita tak pernah bersua muka...


aunty nurse ngan rambut baru dah jelak ngan style lama nak cuba bob pulak .... hahahaha

20 comments:

zany said...

saya pun dok teringat nak rambut pendek semula, rimas dah ni, sebab tak puashati kalau tak syampu rambut hampir setiap hari, panaskan.....
auwwww, color keperang2an ke tu?

NJ@goboklama said...

alamak,kak elle publishkn note tu,malule....tulisan punya buruk,hihi...

harap kak elle meneruskn hobi dgn pemberian sy yg tk seberapa tu. :)

Kak Elle said...

zany...

rambut mmg ahri2 shampoo dan blowdry sendiri sebelum ke kerja.

saya hi-lite tiap2 4 bulan ..nak vogue konon...hahaha

Kak Elle said...

qisst...

eh nota tu in 10 yrs time berharga tau...hehe

thank you very much qisst terima kasih tak terhingga kerena sudi menghantar nya...nanti bila mood kait dah kembali akak kaitkan headband untuk qisst ye?

silversarina said...

Wah banyak tu benang kait, aii apalagi mesti groovy nanny knitting knitting lah nanti .


Selamat ber knitting sambil selak-selak rambut baru ...hehehe.

Kak Elle said...

wanmommy...

kalau dah pegang pengait tak bolih nak selak2 rambut..no hands...hahaha

rezeki dr qisst alhamdulillah kan?
nak tunggu mood kembali bolih mula mengait lagi...

maklang said...

cantek rambut baru..patut masa tengok gambar mula2 tu nampak lain...

Ummi365 said...

chewahhh.. aunty nurse dengan rambut baru... vogue gitukan.. ehem ehem.. boleh start knitting balik ni nampaknya..

cikMilah said...

aishhhhh.. lawa rambut bob..:)
Selamat mengait ya kak...

Flawless muka anak angkat tu...cantik sma macama org sbelah dia:)))

Kak Elle said...

maklang...

muka lain asal dah bulat sangat...hehe

Kak Elle said...

ummi...

kan dah kata smlm nak gi gunting rambut..kalau tak ishh curly wurly kat tengkok bila dah gunting bob selesa sikit...hahaha

Kak Elle said...

cikmilah...

nak tunggu mood kembali bolih mula mengait lagi...hehe

kalau nak flawless guna lah pencuci muka kertas pasir...hahaha

muka si Rebecca mesti lah cantik datuk dia owner of the famous eu yang san agak hari2 makan herbal dari kedai atok dia ... budak ni macam anak buah saya as I kata dulu nak kasih sayang dr saya:)

MULAN said...

waahhh.. cantik rambut baru. semalam pun kita pi salun, kasi steam rambut sebab dah gugur banyak..

lepas ni sure lagi busy kak elle dengan knitting2 tu..

zino said...

order dari mana tu? bagus nya ada kawan di mana mana... yg sudi beri bantuan..

Kak Elle said...

mulan...

hebat makcik kerteh ni ye buat sushi dah tu sempat ke saloon lagik...hehehe

Kak Elle said...

zino...

hadiah dtg dr Malaysia ... saya tak meminta pun dgn sendiri dan baik hati dia menghantar sebab tersimpan lama tak digunakan...rezeki jgn di tolak kan?

Neeza Shahril said...

banyak yarn tu.. banyaklah project lepas ni kan kak elle.. tak sabar tunggu baby sumeyyah besar.. nak pakaikan booties and head band tu.. sekarang dia takde rambut.. tak comel dan besar untuk dia..

rambut neeza pun dah panjang tapi tak nak potong sebab rambut nipis..

Kak Elle said...

neeza...

tak tau nak buat apa lagi yran tu byk yg tebal kot...nnt nak fikir dulu ok .

rambut saya dah tipis ni dulu very thick...

Norabella said...

Amboi Kak Elle...cantik nya fesyen rambut ala bob tu...mmg tgh in the fashion kan..mcm si Katie Holmes tu..

Si cucu taukey EYS tu pun lawa eh..

Kak Elle said...

nora...

nak tukar fashion kejap...kalau pendek tu kalau panjang sikit mcm baru bangun tido curly wurly kat tengkok...nak cuba bob at least same lenght kan?

Si Rebecca ni manja ngan I she's only 14 yrs old.