Friday, February 27, 2009

My thanks

First of all I like to thank all of you for the comments on my special 59th birthday banyak yg tak percaya saya 59 tahun ... terima kasih kerena bagi saya muda 9 tahun kak ezza .... hehehe


I received smses from ..........

ummi365,laracroft,cikmilah,neeza,wanmommy,norabella,nurazzah8,dodie,yeen,friends and colleagues in Singapore,my dear sisters and nieces ..... and of course to kaklady who sang for me and I always have to finish it for her .... hahaha and again ummi365 who called in the afternoon to sing as well.... and to those who left wishes in my face book.... thank you for making my birthday to remember.


As you know the school celebrated their founders today and we had morning tea with the Minister Dr Vivian Balakrishnan.....so thats really is a blessing rite to have such celebration .... just make believe that everyone celebrating for me ..... hahahaha


Students came to my room to wish me happy birthday when someone leaks it out but have to stop them as the Minister is few doors away.


Reading kaklady's entry brought tears to my eyes ..... Anie its so thoughtful of you .... not enough with her song early in the morning and now an entry for all to read.


The students left at 1pm today whilst we stayed till 3pm ............ on the way home I dropby BK to get food to bring home but unfortunately my ward Huda left earlier for home.


Then I found this on the fridge ........





Reading it brought tears to my eyes again ....Huda its so touching you know ....
I ..... well at least I know I am being appreciated.I treat all of you as my own since I don't have any and you are all I have ..... my nephews and nieces.












The chicken burger I bought for Huda and myself ...... I still have one more ... anyone wanna share dinner with me?...come and get it.



22 comments:

Neeza Shahril said...

semalam kami pun makan burger king kak Elle.. lepak kat tepi pantai 1 family aje. kalau kak Elle ada boleh kita makan sesama, potong kek kat situ..

Happy Birthday again.. 59 tu nampak banyak kan.. tapi you look much younger than that.. mak neeza this year will be 58. Tapi dia tak larat sangat nampak.. may be sebab lack of exercise..

Neeza Shahril said...

waaa.. first commenter for this one.. hehee..

ternampak2 beg coach aje.. hahaha!!!

cikMilah said...

I baca ini dan N3 KakAnie pun berair mata kak. Especially on Huda's note. As I said, u r harvesting sweetnes in life..keep well.

Ummi365 said...

yooo hooo... hehehe

ermm dah kata dah tadi kan suruh pos to me. not to worry i will eat in my dream. eh burger i laku tau. burger and telur lagi. jom datang sini makan.

Terharu kan baca huda and kak anie punya writings. You deserve it because you are kind to people around you. Have a nice day birthday girl!!!

Kak Ezza@makcik Blogger said...

salam kak,walau akak kesaorangan tapi akak di limpahi kasih sayang oleh sanak saudara yang begitu menyanyangi akak,jugak teman teman yang begitu menghargai akak...Alhamdullillah kak..akak ni dapat rahmat dari Nya...Saya ni pun baru kenal akak..tapi rasa nya dah macam kenal lama..akak ni mesra orang nya...dan saya berharap satu hari nanti kita akan bersua muka...macam nak dating pulak..hahaha

Akak ni masih anggun lagi..itu yang saya kagum dan tak percaya akak dah 59! Saya ni muda dari dari akak tapi alahai...macam mak nenek jugak!!!!

Kak Elle said...

neeza...

ok ok esok kita mkn tepi laut ngan BK ye....hehe

Kak Elle said...

neeza...

1 down 29 to go....hahaha

Kak Elle said...

cikmilah...

tu yg saya kata berair mata kan? sebak di buat nya...

alhamdulillah dan syukur kepada nya memberikan saya mereka2 yg menyangi saya.

Kak Elle said...

ummi...

ala ummi punya burger mesti lah habis..budak2 lapar....hahaha

yes it touches my heart reading them.

Kak Elle said...

ezza...

tak kisah mcm mak nenek yg mustahak hati kita baik dah kesihatan baik...

mungkin saya di bagi olih Nya macam ni jadi saya bersyukur dgn pemberian Nya.

Insya'allah satu hari nnt kita akan bertemu juga.

Cat Cat said...

That's a very nice letter from Huda.... BK - my two girls' favourite.

Kak Elle said...

cath...

very touching kan?

everyone's favourite eh BK

Laracroft74 said...

kak elle..apa petua nak nampak muda macam kak elle..cuba tengok gambar kak elle yg kat atas tu..doesnt look like 59 AT ALL!!!
kulit pun tak nampak wrinkles...

zany said...

so sweet.

happy birthday again kak elle.
Moga terus dilimpahi rahmatNya. Alhamdulillah.

azlina said...

Hi aunty elle...

Happy birthday :). u know what? your birthday sama dgn my mak. and she is 59 too...kebetulan kan...

so i nk ucapkan sekali lagi Happy birthday..may u have the wonderful and the good one...

nice reading your blog...

p/s: i dah lama jadi your silent reader tau :)

Kak Elle said...

elle....

gambar tu masa umur 55yrs 'coming of age'..haha

no petua lah maybe its just me:)

Kak Elle said...

zany....

terima kasih sekali lagi:)

Kak Elle said...

azlina...

thank you for being my silent reader...oh really your mom same age as me:)

keep reading but don't be a silent reader ye do make comments.

silversarina said...

Tunggu Burger King buka kat MM, lambat beno bukanya , yummy :)

Kak Elle said...

rina...

nampak kat MM banyak fast food juga lah kira nya ye?

Buat sendiri pun bolih:)

© Opah De said...

Happy birthday Kak Elle. MOga panjang umur, murah rezeki dan diberkati ALLAH selalu. Amin.

Kak Elle said...

OD....

TQ mudah2an ye)