Wednesday, February 4, 2009

Another parcel arrived

Another parcel arrived today from another blogger .... muahhhhhhhhh.



Here's the parcel .....


After unwrapping it ..... oh a pair of flexibale BATA shoes??? wanna know whats in the box????
oh my god lots of beautiful stuff and also my favourite colour too ..... jeng...jeng..jeng ...













but then its ............

















R A H S I A










upon her request .....

thank you my dear I love all of themmmm....... especially the pink one nak buat baju rayaaaaaaa


Update @ 4pm




upon friends request I got the permission to display only the above and thats the pinkie material that I like .. its of cotton with little emboidery lace made in Japan ....

the rest will still be a secret ..... shhhhhhhh

I think this is an early birthday present kan kan kan?

26 comments:

Kak Ezza said...

apa la akak ni...poiong steam betul!!! hahahha

Kak Elle said...

ezza....

sori ah ... dah berjanji dgn pemberi...hehe

zany said...

Alhamdulillah,
murah rezeki kan kak.

Kak Elle said...

zany...

betul tu mmg rezeki..saya tak meminta tapi sudah di beri saya terima dgn sepuluh jari...

pB said...

aya..

tak sempat lagi ....

Kak Elle said...

pB...

apa yg tak sempat? nak tengok ye mai lah sg nnt saya tunjukkan...hehe

AZWA said...

uwaa...uwaaa....main secret2 plak..psst...psstt...kasi tunjuk sipi2 boleh tak???

silversarina said...

Laa Rahsia lah pulak ... main rahsia rahsia tak aci ni ..hehehe.

Neeza Shahril said...

rasa macam dapat agak dari sapa.. tapi takpelah.. mungkin salah..
best kan jadi kak elle ni.. semua orang sayang sebab kak elle sayang semua orang.. :)

Kak Elle said...

azwa...

mana ada secret? kan tunjuk sipi2 nya...hehehe

Kak Elle said...

rina...

konon nak ikut mcm Dato' CT biar lah rahsia...hehe...tapi ni amanah pemberi kena lah ikut kan?

tapi di atas permintaan sudah di bagi tunjuk sipi2 aje...haha

Kak Elle said...

neeza...

kalau dah tau pemberi nya tolong rahsiakan ye?..biar pecah di perut jgn di mulut...hehe...takut lain kali dia tak nak bagi lagi:)

silversarina said...

Cantik kain tu, apapun yang penting akak happy dapat gift tu :)

Ummi365 said...

wahh.. murahnya rezeki kak elle, dapat kain lagi tu. ermm yang lain tu tak boleh tunjuk ke? dapat share pandang pun jadi hehehe

Kak Elle said...

rina...

pandai dia pilih kain tu kan?macam tau aje saya suka pink-pink...hahaha

Kak Elle said...

ummi...

dah bagus tu dapat tengok kain tu...hmm...yg lain2 tak bolih tak dapat kebenaran - saya pegang pada amanah...kalau tumjuk takut pulak ada yg jeles nanti..hehe

sya said...

Beria scroll ke bawah nak tenguk.. tup tup rahsia.. anticlimax laaa

Kak Elle said...

sya...

hehe...tapi tunjuk juga kan in the end:)

maklang said...

cantek kain tu..jauh tu..nak buat raya nanti...

kenapa date tu 4th april? ke mata I yang silap?

cikMilah said...

ai say men.. biarlah rahsia ya.. OK la ms pinky...tapi cantik arrr material tu!

Laracroft74 said...

Kak Elle... i dah almost frustrated bila kak elle tak nak reveal the pressie.... i tell you.. that material is sooooo beautiful.... cantiknya kalau buat baju kurung moden.. dah buat baju jangan lupa parade and snap photo okay...

Kak Elle said...

maklang...

aha date tu salah baru perasan..mata maklang masih bagus tu nampak...

Kak Elle said...

cikmilah...

hehe sori lah dah bagi kata janji tak bolih tunjuk kat blog...apa nak buat kan?

tapi dapat permission untuk kain yg pink aje:)

Kak Elle said...

elle...

mmg cantik kan kain tu pandai yg membeli memilih kan..TQ ye puan yg memberi:)

insya'allah kalau dah siap nanti saya model kan...haha

Yeen Hashim said...

Nice...I like...Elle, tunjuklah. Nak tahu juga..

Kak Elle said...

yeen...

kan dah tunjuk tu .. kain pink...hehe

ni nak tunggul parcel dr you pulak dgn cupcakes yg cantik2 tu...eh bila nak mai amek cutter tu.