Tuesday, March 31, 2009

No time lagi

Lately I am busy at work my small desk is full of students files reading and checking them one by one to do my data entries .... soon I have to change my glasses again degree dah naik lagi....kabus mata ....


Ntah kenapa tahun ni macam banyak problem sangat dgn anak2 yg baru mula tahun ni ... dan yang ranap tulang main rugby pun sama juga .... aunty mengeluh panjang .... ingat ada 2 misi menyenagkan tugas tapi mangkin berat pulak kerja kami .... agak orang kat atas kata 'nah amek kau setahun berehat skg kena kerja' .... hahaha


Si teratai pun sibuk mengkepo bukan kerja dia pun nak buat jugak .... tu nanti saya akan tulis di lain entry ....


Novel memang dah tak bolih pegang nak membaca , nak mengait pun tak bolih kerja buat students medical entries tak habis2 nak buat kejap masuk aje yg nak report sakit .... adoi ... fening saya.

Last friday saya menghantar leave application ..... kena reject!! sebagai maklum saya hanya bolih amek masa cuti sekolah tapi bos dah kata bila teratai ada senang bolih amek as long as ada misi menjaga anak2 ..... sebab tu lah saya apply ... hmm .... bila bos tak bagi saya jumpa dia dan kata 'hari tu kamu juga yg kata saya bolih apply bila ada 2 misi'..... sengeh dia dan jawab ' bolih tak aku tarik balik kata2 tu?' ..... serba salah saya di buat nya lalu terpaksa bohong sunat ..... hehehe ..... sori tiket dah beli(mmg dah booked) dan saya nak pergi jemputan perkawinan !!! .... lalu dia pun kata 'ok tapi kali ni aje ye' ..... yahooooooooooooo ..........



Hasil tangan yg sempat saya buat on sat and sunday ...........



Kebelakangan ni balik aje terus goneeeeeeee ......




Mungkin saya akan tutup blog ni ye.... apa pendapat anda........ sayonara.

22 comments:

silversarina said...

Cuti tak pe, tutup blog JANGANNNNNNNNNNN , saya nak baca !!

Kak Elle said...

rina....

kita sms aje ek?tak yah baca blog

NJ@goboklama said...

wuiii,lagi hebat,setahun cuti tuuu... KakElle,cuti memblog bole,tapi jgnle tutup terus blog nih,nnti kami rindu,plzzzzzzzzzz..... :(

sherry said...

Kak elle,..

JANGANLAH MACAMTU.
saya tak puas lagi bermanja-manjaan ngan kak elle.

Ummi365 said...

ok... tutup blog tak pe.. tapi ym tetap ada ek

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kak elle..ni apa lak nak tutup blog ni....kesian la kat saya ni..suka sangat nak tengok masakan/makanan kak elle yang lazat2 tu...

sms mana best..sakit jari nak picit picit...

Neeza Shahril said...

ym tu boleh tapi nanti pengsan kak Elle nak layan semua orang hehee..
tak yah la tutup ya kak..

cikMilah said...

nak tutup blog? tak caya lah...hehee.
Jangan la tutp terus, tukar dari My Daily Happenings to My Ramdom Happening.. tak per..tak yah update hari-hari..

AZWA said...

ala kak...jgn la tutup terus...lama sikit tak update takper. sedey la klu akak pencen blogging huhuhu

comelnya hasil kaitan tu...rajin kak elle

tulipurple said...

erkk WHAT?!sis nak pencen blogging??uishhh...JANGANLAH....TIDAKKKKKK...uhuks'...jadi my random happenings mcm cikMilah said takperlah...ape2pun take care yer.

p/s:wahhh...cantiklah itew karer..bilalah bley tempah ngan sis nie :D

Kak Elle said...

qisst...

tu lah setahun takde org mengacau...hehe

qisst kalau rindu email kan ada:)

Kak Elle said...

sherry...

meh akak elle timang kata nak manja2 kan...hehe

Kak Elle said...

ummi...

ummi ni kan kata aje YM tapi dah lama tak nampak...mana menghilang?

Kak Elle said...

ezza...

jari jemari tu nak di exercise kan ye...

skg dapur tak berasap ezza...

Kak Elle said...

neeza...

u pun tak bagi tutup?alahai cam mana ni.

Kak Elle said...

cikmilah...

asal tak caya?dah takde modal lagi lah milah...penat banget...

Kak Elle said...

azwa..

jgn sedeh nnt akak visit blog azwa jadi tak rindu kan?

Kak Elle said...

tulip...

nak retire lah bolih tak?

dah confirm ye?

Cat Cat said...

JANGAN TUTUP BLOG.. Ini adalah arahan dari Cat Cat...

No way... Cat tak izinkan...

Nong said...

Kak Elle, nak retire boleh. Nak tutup blog tu tak yah lah... he he..

Kak Elle said...

cath...

asal tak bolih tutup?...haha

Kak Elle said...

nong...

nak bersara nak berehat...hehe