Monday, March 9, 2009

Rainny days


It rains again today whole day .... as I told Nora when I YM with her 'boring kat luar dan kat dalam juga' .... hahaha ......


Yesterday when I wanted to go out in the afternoon it was so hot that I decided not to step out at all and there goes my intended trip to Daiso ... sorry ah cikmilah I'll go another day to check on that chocolate tray I saw last time.....ni kan ummi 365 mesti sengeh asal I tak dapat pergi ke Daiso ..... hahaha ....


Hopefully tomorrow will be a brighter day so we can see smiles .... mothers happy to sun the washing and children happy can play in the park....and most of all I don't have to walk in the rain and get my shoes wet.


Friday the 13th is the school games day and if it rains there goes all the efforts ..... and its also last day school term before the 1 week break .... hmmm shall I take a break too?

Yeah take few days off and relax at home ..... zzzzzzzzzzzz

20 comments:

zany said...

semalam memang terik, rasa rugi tak jemur baju yang banyak sungguh, 2day muram, hujan rintik2 je.

Ummi365 said...

kat sini pun mendung je seharian... kain tak kering. bila luar mendung , kat dalam pun mendung.

Cat Cat said...

Kak Elle,
Kat sini pun asyik hujan aje... but the weather is nicer now compared to winter time.. I think Spring is here.

Naz said...

Raining cats and dogs here too!
Kak Elle, take those days off, enjoy and take good care of yourself!

Neeza Shahril said...

kat sini tak hujan kak elle.. kalau ada pun hujan pasir.. hehee.. pasir terbang2.. tekak pun sakit semacam aje.. ramai jugak yang batuk..

cikMilah said...

Masa keluar pagi terang benderang, tapi bila habis shopping tengok jalan basah. Maknanya hujan masa saya kat mall, tak sedar pun.

Tak kan lari Daisho tu kak...hehe

Kak Elle said...

zany...

cuaca yg tak menentu skg kan?

Kak Elle said...

ummi...

since hari cuti umum kan kalau saya zzzzzzzzz lah...haha

Kak Elle said...

cath...

spring will be a nice weather kan?bunga2 dah mula keluar belum?

Kak Elle said...

naz...

oh kat sana pun hujan ye?

yes am taking 2-3 days just to relax and unwind:)

Kak Elle said...

neeza...

oh tu lagi teruk kan berabok sana sini dgn pasir tu.

Kak Elle said...

cikmilah...

hujan berata2 juga sampai ke utara:)wah shopping sakan nampak...hehe

insya'allah hujung minggu ni ke daiso.

Tie said...

Kat Ganu ni panas terik. Tapi tiba2 boleh hujan lebat... susah nak agak laa....

silversarina said...

Cakap pasal Friday the 13th... my birthday bulan lepas pun Friday the 13th jugak dan ianya memang creepy... sakit terukkkk :)

Sekali sekala berpayung dalam hujan best tau , sini hujan malam sejak sehari dua ni .

aNIe said...

Kak...sini pun asyik hujan dan mendung seharian...tapi hari ni nampak matahari jugak...

Kak Elle said...

tie...

sama lah tu panas terik dah tu tiba2 gelap hujan.

Kak Elle said...

rina...

alhamdulillah tahap sugar level dah turun...syabas:)

sejuk dan nyenyak tido kan?

Kak Elle said...

anie...

susah kan nak jemur di luar kain baju tu tup tup hujan pulak...hehe

pB said...

Salam Kak Elle


apa ID YM akak ???
Teringin gak chat dengan Kak Elle yang VOUGE sokmo nie

Kak Elle said...

pB...

hehe nak YM ye nanti akak bagi ye tapi bukan di sini lah...