Thursday, March 19, 2009

Alone

glitters

Picture says a thousand words ............

but where are you when I need you huh? ....... hehehe

24 comments:

Ummi365 said...

Ait kak elle.. kenapa tu? mencari saper tuh?

Kak Elle said...

ummi....

tak apa2 jiwang sekejap ....hahaha

nak cari kawan yg bolih dtg bila I panggil:)

zany said...

You are not alone kak, ramai ni online. Ceria selalu okay.

Kak Elle said...

zany....

betul tu ramai yg online tapi masih kesunyian bila sorang2.

Naz said...

Eh Kak Elle! apasal deep deep hari ni?!!

Kak Elle said...

naz....

I am ok not too worry ... jiwang sikit...hehe

sakurasa 2 said...

Kak elle
napa tak jerit panggi sakura
pasti sakura datang menemani kak elle

Tie said...

Hmm...kadang2 rasa sunyi sangat walaupun dikelilingi oleh ramai orang...

Harap kak elle tak lah kesunyian sangat, ya...

Neeza Shahril said...

I'm here if you need me.. you're not alone kak Elle.. you have tons of friends around you..
kalau still rasa sunyi, tengok kartun TOm&Jerry ke.. nanti tak sunyi dah :D

Kak Elle said...

sakura...

betul ke ni kalau saya panggil sakura akan dtg?...pegang pada janji ye...hehe

Kak Elle said...

tie...

betul tu walaupun ramai kekawan tapi duduk sorang mmg sunyi.

Kak Elle said...

neeza...

thank you...nak panggil neeza apa hal dgn power rangers ke empat tu pulak?

zino said...

siapa? hehe

Kak Elle said...

zino...

cuba teka?hehehe

mamajambu said...

Kak Elle..kalau sunyi nnti panggil AF atau Fikri teman kan..kita ajak dating nk tak..ekekeke

Kak Elle said...

mamajambu....

kalau bolih empat2 sekali ye ... saya menunggu kalau Am takde flight suruh dia mai ye?...hahaha

tapi kalau biar AF sorang puas saya merenung nya:)

Nong said...

Kak Elle, even if we are surrounded by many, at times there is still loneliness and aching void in our heart.

Take care...

Kak Elle said...

nong...

at last someone understand my msg..thanks for understanding sis.

its true we laugh along but the loneliness no one can see:)

JahRera said...

Kak latifah,

thanks for your kind comment in my blog, it lightens me up.

only when you dive deep under, do you appreciate the sunshine on top of the water, so its alright to dive deep once a while and get back to the top again. Let's swim together, i wait for you on this island.

Kak Elle said...

lela...

air pasang ada surut nya kan?

ok why don't you swim over here and you'll kill 2 birds with one stone:)

Norabella said...

Kak...bila boring2....kita semua ada disini. Kalau nak jumpa AF mesti check with me as being a secretary, kita pun nak ikut eh....I can also check Am's punya flight schedule...
wakakaka...he..he...adoi!

Kak Elle said...

nora...

kalau bolih mmg nak berjumpa semua kekasih2 ku itew ...jgn lupa cek kalau Hanif pun free ye tak kan kat mahkamah aje ingat lah kita yg menunggu kan?AF,Am dan Fikri where are you?

silversarina said...

Ala, saya jauh lah pulak dan semalam sehari tak de di rumah , tak dapat nak 'temankan ' akak ..take care !!

Kak Elle said...

rina...

doakan kesejahteraan saya sudah cukup:)