Saturday, March 14, 2009

Got what I crave 4


My asam pedas ikan and telur ikan nya sekali ......... yum yum .....
ya ampun .. sorry ye Sya and ummi ..... but I can't help it ..... and it was so yummylicious.







28 comments:

Ummi365 said...

saja ja ek... :(

sya said...

Phew kak elle .. nasib baik dah makan masa balik melaka.. kalau tidak meraung.. ha ha ha

Tapi kuar jugak air lior ni sikit.. kena cari telur ikan le esuk

cikMilah said...

huhuhu..so sedaaaappppp!
nak cari jugak telur ikan..tak ku kisahnya kolesterol, takkan lak nak ikat perut kan, kan kan...

silversarina said...

Ya Allah, sedapnyaaaaaaa.....waaaaaaa,waaaaaaaa :P

Kak Elle said...

ummi...

hehe....saja je nak bikin u terliur :)

Kak Elle said...

sya....

huh nasib baik dah dapat makan itew telur ikan kalau tak mmg dah kata sori siang2 tadi bila menulis.

Kak Elle said...

cikmilah ....

bukan hari2 makan telur ikan tu ..kadang2 mmg tak nampak lansung kat pasar.

Kak Elle said...

rina...

sungguh sedappppppp....hahaha

sakurasa 2 said...

Kak ella
terliur tengok asam pedas kak elle

Kak Elle said...

sakurasa ...

skg nak mee rebus ke asam pedas?...hahaha

zany said...

baru tadi dok cadang nak ke pasar tani esok, tapi batalkan niat coz badanku yang makin comel dan sakit2ni. tapikan,...........ada orang tu dah menayang, esok akan ku gagahkan juga, redah pasar tani seawal jam 7.00 ye.

Kak Elle said...

zany...

hahaha...pergi jgn tak pergi cari telur ikan tu:)

mº¿ºsh, brecht and nora said...

that sure looks delicious kak elle! hope u'll enjoy some days off from work, u deserve that much needed rest! I agree let them worry about the keying in of all that data..... hope u r feeling better now. take care ok.

zino said...

kak elle
hari ni zino mengelilau mencari tempat makan di SJ.. maklum lah tak biasa kat sana..

tak tau pulak kak elle masak asam pedas hehe

Kak Elle said...

mush...

kat belgium ada telur ikan tak?
Yes I don't want to think of work for now...haha...but when I go back I ahve another job to complete..

Kak Elle said...

zino..

kat hospital tu takde cafetaria ke?

meh lah ada lagi asam pedas tu dah makan brunch kenyang pulak ni ngah makan apple.

Neeza Shahril said...

sedapnya.. neeza suka telur ikan. kalau goreng or masak asam pedas, neeza sorang pun habis hehee..
nak cikit ;)

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Kak Elle ni...
tak pa ..nanti saya nak tayang kan lauk saya pulak....Hiss sodap tu kak oiiii

Kak Elle said...

neeza...

ramai juga yg minat telur ikan ni ek...

Kak Elle said...

ezza...

hari tu cari telur ikan dah dapat belum...

ezza masak apa?????

Queen Of The House said...

Mesti masak jugak, Kak Elle. Kalau tak, asyik terbayang-bayang aje ...
Your asam pedas looks so delicious!

Kak Elle said...

qoth....

asam pedas seme sama kan?your freezer mesti ada ikan lagi ek...hehe

Naz said...

Kak Elle,
Totally mengancam!

AZWA said...

wah masak asam pedas...terliur pulak laa...hehehe..at least something different from all those nasi minyak i ate yesterday from 4 kenduris huhuhuhu

Kak Elle said...

NAZ...

masak ye naz kat sana bolih dapat kan?

Kak Elle said...

azwa...

skg turn saya makan nasi minyak pulak hari ni ada jemputan.

frauneimeyer said...

salam from fl again kak elle...telur ikan masak asam pedas is one of my all time faves....I'm drooling over yours at 3 am in the morning....good to know you got what you wanted to eat :-)

PS: You look radiant in your orange baju kurung,colour complements you well...have a good weekend now.

Zee

Kak Elle said...

zee...

thank u for the compliment....hehe looks like byk yg minat telur ikan ek.