Wednesday, April 1, 2009

The verdict

Re my last entry about closing My Daily Happenings looks like banyak tak bagi tutup ..... ok ok .... I was just testing you guys see if any of you will buy it and I am happy to see that you guys still want me around ..... hahaha ........















But actually it was ............


*




*




*




*



*




*






*




*





*



*







*







*







It was a ................................















To all my beautiful friends how can I ever stop My Daily Happenings!!!!!!!







My life will be so boringgggggggggggggggg .







Thank you for all your support and most of all for being there with me .... we laugh and we cried together.











and









from dear kak elle

20 comments:

Cat Cat said...

Terkena gua... Cis...

Kak Elle said...

cath...

hahaha....happy april fool day:)

anuar said...

Tak nak kawanlah....hehehe .

silversarina said...

gggrrrrrr...anuar punya lagi... ni wanmommy tau.

Kak Elle said...

anuar...

tak nak kawan takpe....hehehe

Kak Elle said...

wanmommy....


hahaha terlalu banyak menjala ke sampai lupa tukar ID...hehe

happy april fool day wanmommy:)

sherry said...

Kak Elle.

Yeay..boleh bermanja-manja lagi.
Nanti i datang Singapore kak Elle timang ye.

cikMilah said...

see.. see...see,
I tau ada udang besar di sebalik mee goreng singapore!
hahaha...

MAMAMIA said...

Luckily I wasn't fooled.

Baik2 Kak Elle, nanti students tu kena kan you....

Ummi365 said...

oooohh main main ya...

aNIe said...

Hehehe...kakak nasib baik anie tak bukak blog akak ari tu...kalau tak anie pun terkena tau...hehehe

Anyway...kalau kak elle nak tutup blog ni lah...memang anie tak setuju 200% ...heheheh

AZWA said...

Kak elle pun nak buat gimik macam en_me jugak yer...huhuhu...april fool ropenya hahaha

Kak Elle said...

SHERRY...

ALA CAYANG ALA BUCUK ...HEHE

Kak Elle said...

cikmilah...

haha .. udang besau sekali kan?

Kak Elle said...

mamamia...

pandai mamamia tak komen smlm...

so far budak2 belum kenakan aunty nurse lagi:)

Kak Elle said...

ummi...

no jokes no fun kan?...hehe

Kak Elle said...

anie...

200% ye ..ok tak akan tutup unless emergency:)

Kak Elle said...

azwa...

nak tengok orang caya tak?

Neeza Shahril said...

ooo.. pandai ya.. terkena lah pulak.. hehehh..

Kak Elle said...

neeza...

tak teringat april fool day kan...hahaha