Wednesday, April 8, 2009

Tak sangka

Tajuk hari ni tak sangka ... mmg dlm kehidupan kita hari2 banyak benda yang tak sangka timbul kan? Saya dan penghuni baru di bilik saya di sekolah rupa2 nya pun peminat si sepet2 dari Korea .... hahaha .....

Macam nora,sya dan kak anie dia pun sekarang tengah menonton Boys Before Flower ...cuma saya aje yg belum sempat asyik tido awal ......

Semalam Teratai bawakan saya DVD berikut untuk di pinjamkan pada saya ... tapi bila nak nonton tu belum tau lagi .......





Tu dia 2 DVD di atas yg atas sekali tak pernah tengok tapi yg kedua ada juga tengok pertengahan aje jadi apa akhir nya tak tau ... mungkin saya akan tonton yg pasal doctors dulu .... pasal serasi ngan cerita2 medical staff ...... hahahaha


Ni si hensen Will pulak gambar baru dia untuk musim easter ... sepatut kena duduk di pangkuan rabbit tu tapi dia takmo ...agak takut atau geli tak? .... hensem habis cucu ku sorang ni:)
Tapi siapa sangka sekarang Will dah pandai cari teman ....................



Tak sangka Will dah pandai berpegang tangan ...... hahaha ...... teman baru kot .....



Tak sangka teman baru ni ganas jugak .... huh tengok tu ..... hehehehe .....
To my KL based manager how are things going up there? bloggers meeting jadi tak?.....haha sahja nak usik ummi 365.

16 comments:

Cat Cat said...

Kak Elle,
Korean drama - Cath kureng... Japanese - YES!!!!

Kak Elle said...

cath...

muka dia org pun akan2 sama gak ada yg sepet ada yg cantik...hehe

Norabella said...

Princess Hours aka Goong memang best! I love Shin Goon - the Crown Prince! Because of this drama lah I teringin nak pergi Teddy Bear Museum...

The New Heart tu pun I tengok half way..nanti du

silversarina said...

Masih musim virus korean drama rupanya .

Comel Will dan temannya tu, dapat kat wanmommy memang teruk kena gomol :)

aNIe said...

Kak...anie dah tengok cerita BOF tu...suka tengok hero2 dia yang ensem2..tapi tak berani nak tgk selalu nanti dpt demam mata sepet macam kata wanmommy...hehehe...sebab cik abang ade sini...dia tak berapa minat cerita sambung2 ni...

Kak..Will tu ensem kan? comel sungguh...bila tgk gambar sikecil yang ganas tu...teringat kisah Fareez dengan aweks2 dia...hahahaha

Kak Elle said...

nora...

tu lah ntah bila dpt tengok cerita2 tu....tapi yg new heart mesti tengok nak tau apa jadi akhir nya.

Kak Elle said...

wanmommy...

virus sepet masih melanda...hahaha

will ntah bila bolih dtg sini...

Kak Elle said...

Anie...

siang2 bolih btengok bila cik abg takde...dapur tak berasap nanti asyik tengok si sepet tu...hehe

Ummi365 said...

arghhh ummi tak de masa nak tenguk sepet dah... ada je keje nak buat bila sampai rumah.. Love story in harvard baru episode 5, rasanya tak bersambunglah tu.

Neeza Shahril said...

dvd tu ada subtitle tak kak elle? my friends here ada yang tengok telenovela arab, takde subtitle.. tapi boleh faham pulak tu.. hehee..

hehee.. Will nampak cuak posing kat easter bunny.. agaknya heran dia napelah besar sangat rabbit..

Kak Elle said...

ummi...

I pun tak masa nak tengok balik aje dah penat skg...zzzz

Kak Elle said...

neeza...

ada subtitle sebab tu faham...hehe

tu lah Will agak terperanjat tengok besar nya bunny ni:)

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

MULAN said...

kak elle, saya ada more than 100 dvd korean movies & more than 50 dvd9 korean drama.. sampai kering mata kalau nak habiskan the whole cerita. mana tak nya, semua more than 15 hours kan.. tapi cerita dia best kan.. some saya kirim dengan fren sin vietnam. sana murah esp dvd9..

Kak Elle said...

APS...

terima kasih dtg singgah insya'allah akan mampir di lain hari.

Kak Elle said...

mulan...

oh minat siri korean drama jugak ye....hehehe ...welcome to the club:)