Thursday, April 23, 2009

The workshop ......

Its the International Day celebration on 24th April and today everyone seem busy preparing last minute. I also did my poster for my workshop this morning just a simple one and tomorrow I will attach the recipe at the bottom of the poster for whoever want a copy and I will clip with the sepet baju yg dah siap tu.












This is how my poster looks like ....... very simple indeed .....









I just finish cooking the potatoes with mixed veges curry for the filling of the roti jala ...... the students will do one each and roll it with the filling and its theirs to eat.





I only achieved 8600 steps by 5pm as we had a briefing on our new system only the chosen 6 are involved so having to sit down for over an hour ... there goes my walkinggggggggggg......



Reminder to those who registered for the belly dancing workshop .... don't forget to turn up ya 11-1pm is your slot .....




Happy Birthday Cikmilah semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki dari kami semua di alam maya.

20 comments:

Cat Cat said...

Kak Elle,
Aduh, sedapnya kentang kari... Sure sedap with roti jala... YUM YUM...

Eh, Cath pun nak try the pedometer lah... Saja-saja.. Hehe.

zino said...

nak tumpang ucap selamat hari lahr utk cikmilah..

aNIe said...

Kak...nampak sedap je filling roti jala tu...

Selamat Hari Lahir buat Cik Milah jugak...

cikMilah said...

a a la.. 24th April is my birthday la...lupa la pulak... it;s a sign of aging da....hahaha.
Thanks kakElle for wish and rememberence...
Tks Zino, Kak Ani...

Neeza Shahril said...

poster tu simple tapi cantik kak elle.. kalau penuh sangat, nanti serabut aje kan..

nak tumpang wish kak cik Happy birthday jugak..
takde pulah dia buat entry pasal tu...

Kak Elle said...

cath...

hehe kalau ada lebih filling tu bolih buat karipap on sat/sunday.

Kak Elle said...

zino..

cikmilah dah baca tu dan ucap terima kasih:)

Kak Elle said...

anie...

saya dah makan sedikit ngan roti smlm ...sedapppppp....hahaha

Kak Elle said...

cikmilah...

Happy birthday yg ke dot..dot..
semoga di berkhati olih Nya selalu.

Kak Elle said...

neeza...

lagi simple lagi cantik kan?

nanti cikmilah baca apa yg neeza wish dia tu.

silversarina said...

Sedap nampak inti roti jala tu, sure licin nanti .

Happy birthday juga buat cikmilah !!

Sori tak dapat hadir belly dancing session sebab tiket flight habis.. hehehe.

Kak Elle said...

rina...

inti roti jala tu saya dah ngap ngan roti pagi ni menjilat woo...haha

tak aci kenapa tak book awal2 tiket tu macam mana ni kelas belly dancing semua nya tak hadir..mana makcik2 bloggers semua?

Norabella said...

Wah....the filling looks so tempting!

Happy birthday Cik Milah...semoga bahagia selalu!

Kak Elle said...

nora...

enak tak terhingga...haha...I tak buat pedas sgt takut foreign students tak leh tahan.

Ummi365 said...

ummi dah makan dah filling kak elle tu.. hehehe. dalam mimpi malam tadi.

kak elle, i opt out from the belly dancing. sebab pinggang sakit hehehe.. bolehkan.. :)

zany said...

selamat hari lahir untuk cikmilah.

cantik tiara queen elle, he, he...

Nong said...

Kak Elle, nak belajar resepi kentang kari tu lah... Meleleh air liur ni. Nampak sedap sangat..

Kak Elle said...

ummi...

lain kali kalau nak register workshop tak nak tulis kan ...haha

inti curry tu habis ummi suka semua org.

Kak Elle said...

zany...

patut tiara tu letak kat cikmilah kan...hehe

Kak Elle said...

Nong..

mcm biasa je masak tu sama ngan inti karipap...cuma saya guna washington potatoes cepat empok ..pasal takut kalau letak ayam atau daging ada yg tak bolih makan jadi saya letak mixed veges aje...kira2 vegetarian:)