Wednesday, April 29, 2009

Khatam .....

Semalam khatam juga saya tengok cerita the little nyonya .... tapi hampa juga tau dgn penutup cerita ni....konon nya masa last episode ni di tayangkan dia menarik ramai penonton yg nak tau apa akhir nya cerita ini....ada yg agree ... ada yg sedih .... dan kerena ramai yang hampa penerbit terpaksa membuat satu siri untuk menasihatkan orang ramai 'why it turns out that way'..... of course masa tu saya di America tak tau menahu apa yg terjadi.




Kalau ada jodoh mmg tak lari .... tapi.......




Untuk selanjut kena lah tengok kat you tube ye .... hehee








After a successful run on tv an interview with the casts .....

Walaupun ada pelakon yg agak kaku melakukan adegan tapi drama ni dapat sambutan yg baik.

Untuk Neeza mesti mula dari episode pertama jadi faham jalan cerita ni ye.....

19 comments:

zany said...

little nyonya ni product mana kak?

Kak Elle said...

zany...

local singapore drama by mediacorps channel 8 saluran tionghua.

Kak Ezza@makcik Blogger said...

alahai kak elle...

kat sini nak tgk drama melayu/indon pun malas apa lagi nak tgk citer si mata sepet dan sekutu nya...entah apa angin yang melanda saya tika ini tak tau lah...dulu saya penggemar citer kantonis hongkong...sekarang ni tgk berita tv3 jer...

Kak Elle said...

kak ezza...

saya mmg minat drama cina kekadang lebih baik jln cerita dari drama2 melayu tempatan di sini tapi kalau drama 2 di tv2 saya tak lepas.

Neeza Shahril said...

hehehe.. neeza tak nak tengok clip yang kak elle letak tu.. sebab neeza non stop tengah tengok episode 3 sampai 7 ni..
teruk sangat neeza rasanya. Hari ni promise sampai 7 je. Esok sambung lagi 3 atau mungkin lebih.. huhuuu..

sangat addicted la kak elle.. too eager to know what happen next.. ;)

Kak Elle said...

neeza...

its a good show and saya happy they won best drama of the year ...and Joanne Peh dapat best actress award and both ladies best supporting actresses plus best new comer ....

cikMilah said...

Salam kak, saya pun baru khatam rolling blog akak hahaha...banyak nya tertinggal. Dah tak sihat saya tidur baring jer.. tengok tv pun tidak....

tulipurple said...

angguk angguk jer ler....hehe.

Kak Elle said...

cikmilah....

kesian nya sakit terok ye?semoga cepat sembuh dan back to 100% ye...

Kak Elle said...

tulip...

anggok2 tu suka kan kan kan...haha

silversarina said...

Ingta kan khatam apa.... dah khatam tu bolehlah mula cerita lain pulak :)

Kak Elle said...

rina...

sudah mesti byk yg menunggu nak tengok..nampak2 hujung minggu ni jadual ketat depan tv...hehe

sherry said...

nak tengok jugak...

Nong said...

my last chinese series yg i tengok ialah man-in-the-net, long long time ago.

sekarang tv tengok saya... he he..

aNIe said...

Dah khatam dah kak?....Hehehe...

Nanti nak cuba carilah cerita ni...

Tapi kadang malas nak tgk cerita bersiri ni...nanti melekat dpn komputer cik abang pun pening pala

Kak Elle said...

SHERRY...

DI PERSILAKAN...

Kak Elle said...

nong...


saya beli dvd dia masa di KL mmg teringin nak tengok sebab saya terlepas the last few episodes masa bercuti di states end of last year.

Kak Elle said...

anie..

saya tengok dvd bukan kat tv tapi kalau anie nak tengok terpaksa lah from you tube.

Fish of Pisces @ 5th_E said...

Salam Kak Elle,thanks for introducing me to this! Saya dah terpaut! its such a beautiful story! tak sangka spent the last 2 hours going through the last episode. Terlalu cantik dan indah cerita ini!! thank u again kak! :)