Wednesday, April 8, 2009

Workshop

The attendance forms were put up last few days for the students to choose the workshops they wish to participate ..... looks like not many of them are keen so they made an announcement again today at assembly then the in charge and me took a look at it just before lunch and found some did enter the name for my workshop and at that time roti jala was highest ...... but when they announce again that those who didn't write their names it will be put under belly dancing ... huh amek kau ... hehehe ...... students scrambled rushing to write their names ..... hahaha .....


Gamelan seem to have good participants ..... this is from students from Indonesia .....



Batik painting too .......



Not too bad maybe by tomorror more will fill the empty spaces ......




Not that many ... wait till tomorrow .....



17 so far for first workshop at 11.30am .....





Another 19 at 1pm workshop .... ok not too many so aunty nurse tak payah buat banyak2 .....




No takers yet ..........
There will be about 20 workshops .... going on at same time ..... unfortunately I won't be able to attend as I will stuck in the gourmet class .... actually would love to attend the chinese knots workshop.
Pictures were taken with my camera so not that sharp ......
Do you know cikgu Chin will represent MALAYSIA .... and I heard her malay students are doing the Johor joget zapin ..... bravo cikgu I am sure the concert will be a good one.... I hope I can catch a bit of the concert after assembly....btw cikgu if you too busy I will keep some roti jala for you or you come up to the workshop ..... hehehe





24 comments:

cikMilah said...

woow.. jom gi belly dancing tu..on my birthday pulak! hahaha

zino said...

ingatkan woksop nak repair kereta je hehe

Laracroft74 said...

okla kak elle...susah2 sangat, put my name kat belly dancing tu...the 1st participant....hehehee...

Siew Lin said...

Terimakasih atas publisiti untuk delegasi dari Malaysia yang akan mempersembahkan Tarian Inang(dah tukar bukan lagi Tarian Zapin, atas nasihat juru latih tarian). Terima kasih atas ingatan untuk menyimpan sedikit roti jala untuk saya. Tentu 'laris' bengkel roti jala Elle! Tahun depan kalau saya adakan bengkel "Pertandingan menganyam ketupat" Elle mesti ambil bahagian tahu!Nampak gaya saya kena belajar menganyam ketupat dari sekarang untuk bertanding dengan Elle! Ha! Ha!

Kak Elle said...

cikmilah...

jom lets join kita gelek sampai ramping pinggang...hahaha

Kak Elle said...

zino...

bolih gak nanti saya belajar dulu ye...haha

Kak Elle said...

laracroft...

ok nanti I jot your name down ye?

Kak Elle said...

siew lin...

hehe cikgu merayap kat blog juga ye?

oh dah tukar tarian inang pulak sori tak tau lah...

ok roti jala coming up next thursday for cikgu chin.

Ummi365 said...

wah 2 sessions tuuu... eh i nak try belly dancing boleh tak? belum goyang baru jalan, perut dah goyang camna tu?

i used to dance zapin masa sekolah dulu... ermm seronokkan tarian melayu ni.. mana nak cari sekarang ni ya kalau nak join..

**macam ummi tu free sesangatkan*

btw, malu dengan susun atur ayat cikgu chin.. my regards to her please.

Kak Elle said...

ummi...

nak jumpa cikgu chin tak?she will be in KL tau same time as me...tapi dia ke puncak tu yg dia ajak I sama ....hehe

sya said...

Kalau sya memang pilih belly dancing.. best jugak tu

Ajzie said...

yea laaaaa saya pun nak nari belly dancing......... hihiihi sure comel kalau blogger semua menari belly dancing kan kan kan... hihihi

Kak Elle said...

sya...

betul nak nnt aya tuliskan nama sya ek....lepas ni semua bolih arabian night:)

Kak Elle said...

ajzie....

jom kita semua belly dancing...haha

Naz said...

Kak Elle,
Sign up all the Makchik Bloggers for the Belly Dancing. Sure gamat!

Kak Elle said...

NAZ...

kang anak2 seme tak jadi pergi workshop lain2 seme 2 nak tengok makcik bloggers bergoyang2...haha

silversarina said...

Wah , macam2 workshops ada, I nak join belly dancing sekali dengan cikmilah , boleh gelek2 hilangkan lemak kat perut..hehehe.

Kak Elle said...

wanmommy...

jom kita ramai2 masuk belly dancing workshop...hehe

goyang deh goyang sampei pagi:)

Nong said...

Nak join jugak! Kat KL ni class belly dancing ada, tapi mahal betul...

Cat Cat said...

Kalo Cath, belly dance le cerita-nya... Kasik goyang-goyang sikit itu punggung... Hehe.

Neeza Shahril said...

bestnya belly dancing heheee..
kalau neeza kecik lagi, mungkin nak masuk kot hahaa!!

auntie nurse kena buat roti jala 2x lah ya..

Kak Elle said...

nong...

jom kita ramai2 biar bergegar nanti...haha

Kak Elle said...

cath...

come lets make the student see how awesome we are....hehe

Kak Elle said...

neeza...

nak tengok sape bolih gelek habis ....

aha 2 session of roti jala workshop!!!