Monday, April 6, 2009

Disappointed

Since there are 2 nurses the children never stop coming lately macam2 penyakit .....

Early part this morning was quiet except for a china girl who is vomitting badly after eating fried oyster on sat and sunday .... in the end had to call her mother to come at fetch her to the doctor.

Since it was slow going sempat berYM with Nora,my sis and also Mas ..... until they start coming in not in 2's but in 4's .... haha .... semua nya minta excuse from PE ... sorry boys you have to go for PE ... grow upa nd be boys .... for simple thing auty nurse not going to let you off .....
unless you are running with fever or bad flu ....


In the afternoon I resume doing the data entry again till almost 5.30pm but sempat YM ngan Dodie ..


On the way home dropby song & song just window shopping afterall the ATM is just next to them ... hehe .. good location kan? kuar duit belanja kat sana :)


Went home had a quick mashed potatoes and minced meat then off to IMM to go to Daiso to get stuff for Dodie and it was such a disappointment because .....................

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


at the entrace of Daiso I saw this .................

*

*

*

*

*

*

*






aaarrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh what a waste of time I took the cab all the way and its closed for their dinner and dance .... aiyo of all days why tonite lah.


Dodie I tried ya ..... tak rezeki maybe another time.

25 comments:

Neeza Shahril said...

adoi!! bengangnya cam tu. Kalau dekat takpelah jugak. Teringat last year, beriya lah Neeza pergi kedai ni nak beli peanuts.. sekali tutup for 2 days. Dah lah kedai tu je yang jual peanuts.. geereeemm..

Queen Of The House said...

Aduh, buat penat aje, Kak Elle. And here I was, waiting to see what "catch" you got at Daiso. I heard it's also a great place to get baking products ;-)

dodiemohd said...

:) Its ok kak elle... Xpe kak elle, dont have to get the things for me. Coz i heard ada daiso baru bukak kat Puchong n i heard its a bigger outlet than The Curve. Trully sorry to trouble u all the way. I can find the things there. Soooooorrrry sangat2 eh kak elle. I cant wait to meet u dis friday!

zino said...

sabar je lah hehe

Kak Elle said...

neeza...

mmg rasa frustrated kan bila sampai kedai tutup.

Kak Elle said...

qoth....

baking stuff??not sure pulak jarang jln kat that area...hehe

Kak Elle said...

Dodie...

ye ke ada new branch...tengok lah free bolih kejap..kalau tak another time ok?

Kak Elle said...

zino...

tu lah grrrrrr bila nampak gelap aje bukan saya sorang ada juga dlm3-4 org membaca notice tu:)

silversarina said...

Mana kita nak tau dia tutup pulak ye... tak pe Dodie faham tu .

Ada jugak boys yang tak suka PE , I dulu tak suka PE sebab cikgu garang macam singa betina , tak enjoy langsung PE :)


Huhuhu ..sedih tak dapat jumpa akak di KL :(

Cat Cat said...

Kesiannya... Sampai2 kat Daiso, tutup pulak kedai tu... Kesiiiiiiaaaan!!!! :(

Kak Elle said...

rina...

antara 4 tu satu saya bagi excuse from PE sebab betul2 sakit perut...yg 3 tu cari excuse.

KL here I comeeeeeeeee .... hahaha

Kak Elle said...

cath....

tu lah kalang kabut di buat nya sampai sana tutup pulak....

mamasita said...

Kak Elle! You are always a very happy and go-lucky person! I tahu the minute you finished typing this entry, your disappointment vapourise terus!! hehe

Ummi365 said...

Wah... manyak sakit hati woh.. ini macam.

sya said...

Sabau ajelah... of all the days it must be 6 April 2009

Kak Elle said...

mamashita...

pandai u eh tapikan sin ce Daiso tutup I jln lah kejap kat kedai2 yg ada tu for half an hour...hehe

Kak Elle said...

ummi..

tu lah kalau tau dia tutup mmg tak pergi patut announce lah kat paper kan...hahaha

Kak Elle said...

sya...

tu lah geram bila tengok notice tu...sabar:)

pB said...

tak dak reseki , kak elle ..

lain kali , kena call dulu kedai tu

aNIe said...

Hmmm...geram kan kak...sampai2 aje ada notice camtu...rasa disappointed sgt...

Kak Elle said...

pB...

Tak pernah dengar Daiso tutup kecuali raya cina...

Kak Elle said...

anie...

tu ler kita ada terlari2 sampai tengok tutup awal pulak....

Nong said...

Kesian nye Kak Elle. Sabar je lah... Lepas tension kat KL nanti ye...

Kak Elle said...

nong...

hehe ... yes nanti kita lepak dan berbual panjang di KLCC ye?

Siew Lin said...

Siapa sangka dan siapa duga pergi ke Daiso pun boleh ibarat mengorak'langkah kiri". Kalau pergi ke rumah teman atau sahabat tanpa perancangan, keadaan ini mungkin berlaku, tetapi ini tempat membeli belah, jarang berlaku kecuali ia ditutup kerana Cuti umum! Kesian Elle, pulak tu tinggal di Bukit Batok,kalau di Jurong West di tempat saya, lainlah ceritanya!