Friday, April 10, 2009

A year went by .....

Time passes too fast and a year almost went by without us knowing ...... this blog will be on leave from today till sunday as I'll be away in KL with my 2 sisters and children.

Since I won't be able to write any entry as I am not bringing my lappie ..... I am putting up a day earlier for this special entry ....


Bapak you left us after an illness but you are always with us in spirit ..... we can never forget the happy times we had .....

Al fathiha semoga arwah bapak di cucuri rahmat olih Nya dan di tempatkan dgn orang2 yg beriman ... amin.


Tomorrow 11th April is bapak's birthday ..... lets watch the 80th birthday bash we did for him but because of time limit the show is only 3/4 long .......










11th April is also my little boyfriend's birthday so to Fareez
Happy Birthday to you too ..... semoga besar menjadi anak yg soleh dan jgn lupa jaga ibu baik2 kalau ayah kawin ngan uztaza nanti......hehehe

Blogger tak bolih nak upload gambar ... sorry huh Aeez no picture of you.

10 comments:

cikMilah said...

salam.. sekejap saja kan, rasa macam belum habis penat akak berulang alik ke hospital; dan meriahnya birthday bash aruah Atok. AlFatihah, semuga rohnya tenang di sana.

Happy birthday Aezz...hmm makin macho anak bujang Kak Anie ya!

Kak Elle said...

cikmilah...

cepat masa berlalu kan?

Neeza Shahril said...

Alfatihah to arwah Atok.. semoga dia selalu happy disana..

Kak Elle nak pergi jumpa boyfriend kecik kat KL ke? ;)

sya said...

sekejap dah setahun.. mcm baru aje tenguk gambar birthday bash for arwah Atok.

Al Fatihah untuk arwah Atok

silversarina said...

Saya pun rasa kejap je masa berlalu, apapun kenangan manis tetap segar di ingatan InsyaAllah.

Al fatihah buat arwah bapak akak.

Selamat bergembira....sayup2 ku dengar gelak tawa kalian di KLCC....sedihnya tak dapat hadir bersama... salam rindu di angin lalu .

aNIe said...

Kak...masih teringat Hari Jadi terakhir arwah yang akak & adik2 buat buat arwah...meriah sungguh...dan masih ingat lagi tiap tahun akak akan buat entry birthday untuk arwah & juga Fareez...

Al-Fatihah buat arwah bapa akak

Terima kasih ucap selamat untuk Fareez...sayangnya kita tak dpt jumpa kak sebab dah janji dengan famili untuk sama2 celebrate birthday day....

Naz said...

Alfatihah for your father, Kak Elle.

zino said...

selamat datang ke KL..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

epi bday kpd beliau..

Kak Elle said...

Terima kasih di atas fthiha di beri...

dari saya dan all JELLANIE CLANS.