Monday, April 27, 2009

Makcik Bloggers

When I was going to KL to meet with some friends of the blogland I ask Dodie to do the surah yasin as gifts to my friends as token of our cyber friendship.Before that I've already asked her to do 10 of those to give to my own family and I found her workmanship is really very good so that inspire me to do the same for the meet up.

Not only I can present a very good gift but also to introduce others of her very creative workmanship .... to those who have received the said surah yasin I am sure you agree with me.

The next step Dodie ask ...'kak elle nak D tulis apa?'..oh..oh ... so I tried my very best to come up with something from my heart and thus ......




'Dari hati ke hati'.. came into my mind .... afterall its from me to you ... dari ku ke hati mu:)
and since its for makcik bloggers thus came 'hidup makcik bloggers!'.... tapi Zino tu ..ooops sori ek lupa nak letak'pakcik bloggers'......... dari kak elle .... kalau saya kata dr Latifah mungkin tak kenal kan?so *kak elle*has become my trade name at work as well.

The beautiful results of a beautiful work ........ Thank you Dodie its saves me into looking for something else as token gifts.
To those who have received them don't you agree Dodie's work is 5* and at a very reasonable price too....and if any of you wish to get hold of that surah yasin don't hesitate to get in touch with Dodie ... macam buat ikhlan aje...hehe...sape tau next time she will gi ve me discount...hahaha......

29 comments:

Neeza Shahril said...

dah order something dengan Dodie..
no doubt that she has a magic hands :)

ehemm.. lepas ni kak elle sure dapat discount hehee..

Neeza Shahril said...

ohh!! first laaa...

zany said...

it's so cute, ai tak dapatlah kan, sebab tak menghadirkan diri. uhuks.............

Kak Elle said...

neeza...

hahaha kesian D penat buat kerja nak minta discount pulak...

oh neeza dah order dr D ye? alhamdulillah ... semoga maju biznes Dodie.

MOKCIK AZWA said...

comelnya baju baju itteww..sangat kreatif Dodie ya..

harus lepas ini kak elle dapat diskaun best punya sebab tolong promote heheheh

Laracroft74 said...

wahh...siap buat promotion lagi but memang cantik her workmanship esp her handwriting... i tengah fikir lagi ni nak suruh dia buat apa ya....

Kak Elle said...

neeza..

suka nya dia tapi kena berturut2 hari2 for 30 days..sanggup tak/...hahaha

Kak Elle said...

zany...

kena tunggu next bloggers meeting...hehehe

Kak Elle said...

azwa...

kesian kat D penat buat kerja dgn perhatin...tak sampai hati nak minta discount....haha

Kak Elle said...

laracroft...

kena cepat2 buat order dengar2 dia akan sibuk tak lama lagi.

Ummi365 said...

yoohoo..salam.. ummi dah sampai ni. knock knock knock..mana orangnya ni.. owh aunty nurse sibuk membahagikan buku yasin ya.... nak satu lagi boleh? :)

Kak Elle said...

ummi...
mualaikum salam pintu rumah ni selalu terbuka...hehe

nak lagi satu bolih next bloggers meeting eh...hari tu nak bagi buat mahal....hahaha

Neeza Shahril said...

rasanya neeza nak ikat contract denga D la kak elle hehehh..

Neeza Shahril said...

banyak kali terlepas number 1 la kak.. semua kes jadual tak menentu... takpe, neeza cuba juga heheee..

silversarina said...

Tengok dalam gambar pun dah tau hasil tangan Dodie 5* .

Kak Elle said...

neeza...

nak sign contract ye nnt dapat coperate rate....hehe

Kak Elle said...

neeza...

lupakan lah nak dapat no satu tu asal bagi komen dah bersyukur ni....haha

Kak Elle said...

rina...

memang 5* workmanship sangat telatin kerja dia ... kemas sekali.

MAMAMIA said...

Thanks Kak Elle, that was very thoughtful of you.

Memang cantik sungguh... Now I know who to look for, bila nak order benda comel2 macam tu.

sherry said...

kak elle..

next blogger meeting buat kak Kuantan ye.......

aNIe said...

Memang cantik buatan Dodie tu...anie jatuh chenta dengan kreativiti dia...buatannya kemas dan cantik ...

Kak Elle said...

mamamia...

no worries its just a small token untuk sejukkan hati yg merajuk tu...hehee

Kak Elle said...

sherry....

kuantan????insya'allah kena tabung duit dulu ye...haha

Kak Elle said...

anie...

mmg kerja tgn yg tersangat kemas sekali kan?

yginsaf.com said...

cutenyerrr.. very sweet makcik tewww

maklang said...

kerja2 dodie memang cantekkan kak....

Kak Elle said...

yginsaf...


makcik yg mana ye...

Kak Elle said...

maklang...

mmg kemas dan bersih kerja tgn dodie.

dodiemohd said...

hai girls....amboi, terharu rasanya dpt pujian dr semua yg baik hati & seetheart kat sini. Tak terkata dibuatnya. Berkaca2 di mata lagi ada,lar. Big hugs n kisses for kak ELLE.
Neeza: nxt week d cuba siapkan ek, maaf ye lmbat cz wedding abg ,jd bz sikit.
Yang lain2..thankx ye. If berminat, bole order ye. But msti in advance tau. Custome made ni biasanya perlukan masa dan ide yg byk utk hasilkan yg terbaik & tercntik & can mke other pple happy wz d gift, insy.