Saturday, January 24, 2009

Producer wannabe

zwani.com myspace graphic comments
Happy 17th annivesary to ummi 365 semoga istana ydg dibena kekal ke cucu-cicit insya'allah.


My nephew Asykari and his asst producer discussing with scripwriter below .Asykari is my arwah brother Esa's son he was only 3 when my brother left us.He is interested in film making thus enrolled himself in that faculty at the polytechnic.



Director and his camera girl.....








The crew discussing and taking pictures for suitable locations..............

They are students from the polytechnic in same faculty ..... I will get to see the main cast next saturday.










This is the trailer of his last movie and the

handsome hero ..ehem..ehem ... my nephew Ameer Hassaan.







Hassaan singing his own song .....

















All the best to them and hope this short movie will win them a prize in the school competition and give them good mark as their project.


12 comments:

zino said...

boleh le kak elle interframe belakon sekali haha..

Kak Elle said...

zino...

tak dapat offer...hehehe

zany said...

kak,jangan esok2 akak keluar Tv pulak, ha, ha....glamor makcik tu nanti.

aNIe said...

Kak ...all the best to the producer to be...

Kak..memanglah kalau tengok orang ramai2 masuk umah kita ...alih2 barang...macam tak selesa...tapi nak buat camanerkan...

Kak elle tak dpt jadi extra ke...nanti boleh lah kita tgk akak kat TV

Kak Elle said...

zany...

hahaha...tak kuar tv only school project..youtube maybe:)

Kak Elle said...

anie...

tu lah kalau saya tinggalkan rumah masa dia org buat shooting takut pulak..ye lah budak2 saya tak kenal kalau anak sedara sendiri ok kot.

ni untuk school project tak kuar tv...

silversarina said...

Memang hensem hero tu .... kira akak di belakang tabir lah ye ??

Ummi365 said...

kalau abang nampak gitar putih tu.. abihlah.. better not tell him. hehehe

make sure they clean the toilet after that hehehe

Kak Elle said...

ummi....

meh bawak abg ke sg bolih jam dgn Hassaan and another 2 nephews Shafique and Hafiz seme musical talented...guitar solo...hehe

toilet scene only see him combing his hair at the mirror..yg takut tu bloog scene when kena killed by a knife!!!

Kak Elle said...

rina...

belakang tabir jadi mandor supaya mereka tak kecah rumah...hahaha

AZWA said...

hensem hero..hehehehe

all the best to all of them...kak elle tak berlakon sama ker?

Kak Elle said...

azwa...

hero hensem dah masuk NS cita baru hero tamil...hehehe