Sunday, January 25, 2009

AFV & AHV

I love watching these 2 shows on tv and today with nothing to do I was sprawled in bed watching my favourite show and laugh my head off (doesn't sound right eh?)
These 2 shows really can tickle you and for all you know you are laughing away *bab ni kan I can imagine kaklady tau -agak telinga Fareez habis di piat nya bila gelak2 tu*....hahahaha...jgn mare ye Anie ....








How about you do you enjoy watching this kind of prog?

13 comments:

Tie said...

Samalah dengan Tie, kak elle...

Memang suka cerita2 lucu ni...hilang kejap rasa penat..hi hi...

aNIe said...

Hhahaha...kak anie memang suka tengok rancangan ni...sampai geli2 hati ketawa tau...

Kak Elle said...

tie...

kita sama ek?ni lah yg bolih menghiburkan kita bila dah penat kan?...haha

Kak Elle said...

anie...

best kan tengok prog macam ni kita ketawa practise tregangkan kulit muka kita....hehehe

zany said...

semua dalam rumah ni suka sungguh program ni, tak ubah chanellah, gelak kuat pulak tu.

zino said...

memang seronok tengok telatah budak2 ni.. hehe

Kak Elle said...

zany...

yeah kita gang...saya kadang terkejut jugak bila ada yg jatuh ke...hehehe

Kak Elle said...

zino...

bukan budak2 yg dewasa pun sama ...haha

Ummi365 said...

kak elle,

as usual my lappie ni susah tul nak tenguk video

Kak Elle said...

ummi...

minta di tukar baru bilang at dad tahts your anniversary present...

Neeza Shahril said...

hahaha!!! neeza memang suka tengok AFHV ni kak Elle.. lagu satu channel animal planet ada jugak cerita2 kelakar yang animals ni buat..

Kak Elle said...

neeza...

yeah tambah lagi satu gang yg suka tengok AFV AND AHV..beat kan?

silversarina said...

Memang dulu tak pernah miss this program, enjoy sangat nak-nak yang libatkan kanak-kanak :)