Friday, January 16, 2009

I've been tagged

Yes I've been tagged by Sya ...adoiiiiiiiiii I don't like to be taggedddddddddddddddd....
anyway since its simple enough here it is ...



The front view ....



Why I like this wallet even though I have a dozen .. yes you heard right a dozen of them ... because of its compartments.




Whats in my wallet? of course cards credit cards.. ATM card... discount cards ..... and my I card.




US dollars since I just got back from there .....



Malaysian Ringgit incase last minute travelling to JB or KL





and of course Sing dollars for daily expenses.
I bought this Roxy wallet when I was on holiday in Perth Australia
How much?I think its about A$40/-
Sorry forgot to snap picture of me and wallet but IC photo is there .. bolih kan?








I am thinking of changing to either one of the above wallets .... any one keen to buy them over?












16 comments:

Norabella said...

Kak..I chop yang merah tu...

Qty : 2 nos.

cikMilah said...

Kak, what choice do I have , I take the monogram one lah!

Kak Elle said...

nora....

benda ada satu u nak 2..macam mana ni? tengok kalau i bolih magic eh....

sya said...

happy happy happy ...jawapan nora tu .. lepas tu boleh buat tag lagik guna si merah lak

Kak Elle said...

cikmialh...

nak juga ye? adoiiiiiii

Kak Elle said...

sya....

haha .... nora baca tak? you next buat tag.

tulipurple said...

ape2 pun pic dlm wallet tu mmg Vouge..huhu.

Kak Elle said...

tulip...

gambar pulak yg you tengok eh...hehe..vogue habis kan?

silversarina said...

I nampak barang2 dalam purse tu aje, banyaknya akak bawak cash dalam tu, bahaya jugak tu ..kalau nak tukar purse I rasa yang merah tu lebih menawan , padan dengan kulit akak yang cerah .

Ezza Aziz said...

hai kak Elle,

amboi banyak nya duit tu,,,
dalam purse saya banyak duit besi jer..hahaha

Have a nice weekend.

Kak Elle said...

rina...

kekadang mcm tu lah isi dlm bag tu sampai tak bolih nak button.

ok merah menawan untuk saya ye?

Kak Elle said...

ezza...

at least mesti ada $100.00 nnt balik singgah supermart ke singgah shopping ke...hahaa

zany said...

saya memang suka purse merah atau hitam. saya jenis yang tukar hanya bila yang ada takleh guna. Baru ni nekrock sales purse LC tu, nak beli, purse sekarang elok lagi.

aNIe said...

Kak banyaknya wallet...cantik plak tu...anie suka yang merah...heheheh

Kak Elle said...

zany...

oh nekrock ada LC wallet ye?nanti pi tengok.

Kak Elle said...

anie...

nampak banyak yang suka wallet merah.