Wednesday, December 31, 2008

Retail theraphy

I need retail theraphy very badly to cheer myself up and today we went again to Belks and I bought Liz Claireborn bags again and I make sure my nieces and sisters will get 1 each ... so Huda what you waiting for let me know which one you want...haha
Kate Spade bags very expensive even wak tak berani beli .... coach also no sales ...

So these are all I can afford since I have to buy for zillion people back home.....



These are for Jellanie clans again from the baby to the mother ..... together with previous entry.


The Liz handbag and wallet for myself yet again ... 40% less ... murah2 je
Then after Belks we went to Wal-mart purpose was I wanted to buy yarn .. when I found the yarn no knitting needles pulak so cancel but when I went to the carft section I found materials instead and bougth 3 pieces of materials ......

This 2 pcs are quilted just love the designs .... ummi Inak upah you jahitkan bag bolih tak?I know you have loads to do I can wait.




Then I saw this remnants material so pretty and bought it only $2.20 .... simpan je lah.
No more shopping this few days as this afternoon whilst at walmart I felt oozy the same kind when I black out last time quickly look for drink as I am probably dehydrated and also dompet dah kempes......I felt better after resting and even managed to fry bihun for our dinner.


HAPPY NEW YEAR FROM TEXAS.





18 comments:

maklang said...

the quilted materials tu memang cantek2. kalau buat beg memang cantek...

relax kak..takut peristiwa ari tu berulang kembali...masih banyak masa nak shop kan..

Ummi365 said...

kak elle,

very country kain tu.. cantiksss!!!!

nak tolong i jahitkan ya? you trust me meh? tak takut nanti kain you rosakke? jauh tu dari negeri mat salleh..

boleh saja kalau you nak i jahitkan.. tapi lambat sikitlah ya.. pasal upah tu kita buat batter trade.. eh betul ke ejaan amacam? hahaha..

tak dalah i gurau je.. nanti mai kl bawalah beg tu.. see how i can help you..

Kak Elle said...

maklang...

bab tu saya beli bekenan nak minta ummi jahitkan tapi kena lah bayar.

Dah shopping habis for the girls now untuk adik2 lelaki dan ipar2 pulak.

Kak Elle said...

ummi....

cantik kan kain nya?
I trust your workmanship tau very neat sekali bab tu agak banyak orang order kan?mmg susah nak cari duit kelebihan ni kan?

Kalau I pos laju bolih kan?nak tunggu giKL ntah bila lah tu...

ait nak butter trade??? dgn apa ek?bag?dah ngam2 lah ... haha

cikMilah said...

rehat dulu kakElle, lepas ni sambung shopping balik!

aik..cik kak 2 orang ni batter trading yer..elok sangat tu, hehehe.

sya said...

Kak Elle.. kalau camni bukan beranak beg tau.. bercucu beg tu nanti bila balik singapore.

I love the material with the rose pattern

zino said...

ingatkan bertambah dua atau tiga bag bila balik nanti.. rasa2 nya lebih sepuloh nanti ni hehe

silversarina said...

Ayoyo, ini macam punya shopping memang betul-betul shop till you drop ni,minum air banyak2 kak, sejuk dan keing kat sana tu .

Cantik-cantik kain-kain tu, pandai akak pilih , laa buat beg lagi, memang 'gila' beg ni :)

Selamat Tahun Baru !!

MULAN said...

waahhh.. seronok tengok kak elle shopping2.. jalan2 & makan2 too.. but take care of yourself also tau..

Neeza Shahril said...

cantik2nya beg beg tu.. banyak betul kak elle membeli.. sampai semua Jellanies clan kena beli ya.. baik hati betul la wak ni..
mesti anak2 sedara semua sayang.. :)

Kak Elle said...

cikmilah...

ala ummi tu main2 agak nya...hehe...kalau batter-trade pun maybe cuma dgn latest wrislet yg kecik sekali from Liz terpaksa lah budak kecik satu mengalah:)

Tu lah Maria kata no more shopping.

Kak Elle said...

sya....

org kalau dah gila bag cam ni lah kan?Yang menunggu banyak.

Kak Elle said...

zino...

hahaha melampau tu sampai 10 bag...kalau tak belikan hampa yg menunggu nanti.

Kak Elle said...

rina...

Selamat tahun 2009 juga untuk rina dan family ye.

Hari ni rehat shopping lagi pun wallet dah kempes...hehe

aha kena minum byk

Kak Elle said...

mulan...

dah terbang jauh ni kan apa lagi shoppingggggggg sakan.

Kak Elle said...

neeza...

apa nak buat kalau belikan satu yg lain nanti cemburu pulak....adat kan?

Nasib baikmjln kat craft area tu mmg cantik quilted material tu kan?

aNIe said...

Kak...warna kain tu cantik...macam kata ummi very country...

Wow!! Retail teraphy eh?...heheheh

Selamat Tahun Baru dari Malaysia buat kak elle di Texas....

Kak Elle said...

Anie...

Selamat tahun baru juga untuk Anie dan family.

Kain tu mmg cantik.