Friday, December 19, 2008

Percaya tak?

Well the title of this entry speak for itself .... percaya tak?pecaya apa ye?hmmmm tak percaya ke?eh cakap lah baru kita bolih percaya ..... hahahaha


Ok as usual lah bila balik kerja beberapa hari ni saya suka merayap so my stop is @ Song & Song its a shop that the matsalleh frequent cause they sell lots of thick tops and bottoms for the winter/summer.This is my 3rd time there these 2 wks ..... why do I like this shop not because it has all the stuff you'll need to go to colder climate but because its DAMN CHEAP ..... dengar to Mas and Dodie next visit I bring you guys here..... jacket with hood you name it its there.....murah...murah....








Well for your info the tops I bought 4 in all cost between $3 - $5.00 only ..... so sekarang percaya tak?besides ladies there stuff for children and men as well so tunggu apa lagi jom Nora kat Holland V aje sebelah BK.

These long sleeve tops will only use it when I am there till next trip to cooler place so why buy expensive ones but now that you know how cheap it is .........shhhhhhhhhhhhhhh ye:)







till my next entry............

25 comments:

sya said...

Yehhaaa.. first time first commenter kat blog kak elle.. ha ha ha bukan nak cakap apa pun saja aje nak tulis..

Ummi365 said...

ok ok.. nanti jangan lupa bawa i go song&song ya.. i love cheap2 stuff ni..

cikMilah said...

wow.. mot bad at all!like that pink purple strips:)

Kak Elle said...

sya...

di alu2 kan mendapat 1st...hehe
betul sya kalau tau ada tempat ni mmg dah belikan Aiman dulu...esp baju tebal dia dgn hood..berbaloi

Kak Elle said...

ummi...

ok ok ummi nanti u dtg I bring there...next year bolih pakai pergi visit dad.

Kak Elle said...

cikmilah...

zaman merosot ni kena lah beli barangan murah tapi masih ada class...hehe

MAMAMIA said...

Thanks a lot........... Dah dapat parcel Kak Elle. Memang neat betul yr knitting.

I've been away for far too long, dah tak mengikuti perkembangan. Bila nak berangkat ni? Pergi berapa hari? Nak ikut boleh???

Kak Elle said...

mamamia...

oh ok dah dpt parcel ye...suka tak?..soalan bodoh pulak saya bertanya ye...hehe

berangkat monday nite and coming back 10th Jan 2009...nak ikut ye jom pack luggage kita jumpa kat Changi Airport:)

aNIe said...

Kak...kalau dpt beli barangan yang murah dan berbaloi...memang seronok shopping...

Nampaknya akak tak habis bersiap untuk pi melancong ni...

Kak Elle said...

anie...

sampai dah terbang baru stop ... hehe

maszuzu said...

nasib tak pegi..kalau tak..aduss!!!! pengsann...heheheh

Neeza Shahril said...

murahnya!!! neeza pun suka barang murah and ada quality ni..
worth the money.. hehehe..

Kak Elle said...

mas...

kalau untuk winter kat Paris mmg value for the money tau:)

Kak Elle said...

neeza...

akak beli pasal guna untuk sekali ni musim sejuk nanti bila dah pulang ntah pakai lagi ntah tidak:)

pB said...

shopping sakan ...

Kak Elle said...

PB ...

shopping sakan untuk winter:)

maklang said...

memang seronok shopping kalau murah2 ni...tak sedar borong dah terlebih...

anyway kak, happy shopping!

Kak Elle said...

maklang... shopping barang murah aje...economi merosot:)

Cat Cat said...

Wow, murah2 ya... Nanti Cath nak shopping kat sana lah... My schedule back to Malaysia is so tight and short I'm afraid we don't have time to do anything, Kak Elle. MrR pulak kata nak visit one of the island in Indonesia - Pulau Bedong ke apa nama (the one so close to Singapore yg boleh naik boat ke apa)... Entah-lah... hehe!

I like the purlish pink sweater... Nice.

silversarina said...

kenapa I tak jumpa kedai tu masa pergi SG ???

nak shopping jugakkkkkkk .

Kak Elle said...

cat...

Pulau Bedong ke Batam?Btam naik ferry 1/2 an hour only.Wah u kat Sg 2 days aje tau...or bila2 nak turun sg from malaysia pun bolih jugak kan.

Kak Elle said...

rina....

kedai ni dekat my working place Holland V yg banyak expats tinggal and do their shopping...10 minutes walk from the school.Nanti u datang kita pergi ye?

Kak Elle said...

rina...

baju untuk Umair banyak tau untuk musim sejuk...$3-10 for children
tebal2 lagi

silversarina said...

alahai, bilalah nak pergi SG ni ...

Nak wish selamat bercuti dan jaga diri baik-baik, dalam flite kalau lengoh kaki mintalah pramugara tolong urut...hehehe.



sampaikan salam buat family di sana.

Kak Elle said...

rina ...

JJCM tu nanti melencong lah ke sini bolih stay with me sampai monday...mlm baru terbangggggggg