Friday, December 12, 2008

Another parcel

A parcel was waiting for me when I went to work yesterday....it arrived the day before and its by pos laju!!sent on sunday arrived on thursday laju ke tu?.... hehe





The parcel that was waiting for me when I got back to work today from wanmommy .......





Sebuah kotak kasut with message as above ..... aha not a pair of shoes but ...........






Dates chocolate that I love ..... thank you wanmommy and tokdaddy :)











For breakfast this morning I make mee rebus as above now waiting the princesses to wake up and its already 10am .... dunno what time they got in last night probably beyond the curfew time.They are old enough I don't need to remind them and they should know the do's and don'ts staying at someone's place :) ....hehe .... I told them that I am writing this in my blog .... they just laugh.



Have a nice weekend everyone.















10 comments:

zany said...

nak semangkuk mee tu, lapar ni, belum breakfast.
rajinnya kak, tetamu dah balikkan?

zino said...

naik baik dah breakfirst..kalau tak nak juga oder mee rebus singapore.. hehe

Neeza Shahril said...

nak la mee rebus tu.. sedapnya nampak.. kak elle ada resepi dia kat blog resepi tak? nanti neeza check dulu..

hahaha.. the dont's of staying at someone's place.. menarik tu.. ;)

cikMilah said...

menggoda la mee rebus tu~semua orang nak!!!

Kak Elle said...

zany....

mai lah akak bagi 2 mangkok pun bolih.

Kak Elle said...

zino...

tapi nak breakfast lagi pun bolih kan?

Kak Elle said...

neeza...

ada kat dapurkakelle resipe tu..cuba ye?

budak2 ni kena sound sikit neeza ni rumah kakaelle takpe kalau di buat kat rumah orang lain yg berkeluarga kan malu...hehe...mereka faham maksud akak afterall I told them what I am writing.

Kak Elle said...

cikmilah...

hehe cikmilah pun mengendeng ke?

maszuzu said...

mom...dun tell my other mom too okay...hehehhe..nanti kena piat telinga...

Kak Elle said...

mas..

bagi i telepon number dia...hahaha