Sunday, December 21, 2008

Bon Voyage

The day has come that I will leave blogging till I am back from my holiday even though I'll be bringing my mini dell but am not sure if I have the time to make any entries but insya'allah if time permit I will.


To friends who has sms for good wishes for the trip and left msgs on my MSN thank u very much but no promises I'll be able to buy for everyone as my family comes first ye hope you'll understand....kalau beli pun fridge magnets aje yg keciks mcm font ini....hahaha



Thank u to Rina and ummi for sending the book and bag I will bring that with me and to maklang thank u for the kind thoughts of sending the shawl but unfortunately tak sampai2 lain kali kena DHL maklang...nanti pakai kat holiday lain ok...agak hari saya terbang esok dia sampai tak?Niat baik maklang and paklang saya tak akan lupakan sebab masih ada yg sayang kat saya.

Incase kalau saya tak sempat nak buat entry esok saya nak ucapkan selamat menyambut tahun baru pada semua semoga tahun 2009 membawa cerah kepada semua dan better economi.







till my next entry

8 comments:

maklang said...

Salam...agaknya sampai esok kot...hmm..Dia suruh pergi holiday lagi tu...ke Australia pulak kot...

semoga akak enjoy your trip and stay safe and take care yer...

Kak Elle said...

maklang...

thank u ... aha suruh pakai lain trip kali ni dia suruh beli kat states....hehehe

cikMilah said...

Have a safe and happy journey kak. Semua yang best-best menanti akak kat Texas nuunnn...Enjoy yr self. Kirim salam kat kakMaria ya. Semuga selamat segala nya dalam peliharaan Allah. huggsss..

zany said...

kak elle,
happy holiday, enjoy & take care.

Sampaikan salam untuk semua family kak di sana.
Ambil gambar best2 dan tempek sini. Cukuplahkan.

Neeza Shahril said...

wow!! long journey tu kak elle.. semoga kak elle selamat pergi dan selama tiba disana..
nanti ambik gambar banyak2 and tampal kat blog ya..

Kak Elle said...

cikmilah...

TQ doa kan saya selamat pergi dan kembali ye:)

Insya'allah saya akan sampai salam untuk Maria.

Kak Elle said...

zany...

insya'allah will try to snap as many pictures.

Kak Elle said...

neeza...

lenguh nak ingatkan the long journey tu...