Saturday, December 20, 2008

Spotlight

Khas untuk peminat2 dgn craft tangan sapa ye?














Saya dah tak masa nak kesana tapi sape2 nak tau....sale sampai 25th December kalau nak turun I tinggalkan my membership card for u:) hehehe



22 comments:

silversarina said...

Pejam pejam je mata saya lihat sale tu....huhuhu.

JJCM totally opposite direction dengan SG, takleh melencong, karang mengamuk tokdaddy yang cutinya tinggal beberapa hari saja lagi :)

zany said...

dahsyatnya sales, sana sini, RM kuar lebih daripada masyuk, he, he.......

kak elle bila berlepas ke sana?
selamat jalan dan enjoy your trip OK.

Kak Elle said...

rina...

hehe tokdaddy mengamok?apa2 pun enjoy ye bila makan jgn lupa ingat kat saya yg akan makan burger,burger and burger.

Kak Elle said...

zany...

satu tarikkan ni mai lah...hehe

leaving on monday night zany.

cikMilah said...

adush.. gatalnya tangan duit nak mengalir.. he hehehe; apalagi tengok fabrics dan bedding tu...Memang nak cari set baru utk rumah SP tu!!

Kak Elle said...

cikmilah...

jom dtg sg saya alu2kan....haha

zany said...

kak,
blog saya lambat updatekan dalam blog akak,kenapa ekkkkk.Takkan pc saya mengong lagi? ha, ha....

aNIe said...

Kak dah agak dah...entry ni mesti ditujukan pada Ummi yang kreatif menjahit beg tu...

maszuzu said...

hmmmm....i think i know this is for who...hehehehe...

Kak Elle said...

zany...

ye ke...agak blogger lah zany.

Kak Elle said...

anie...

pandai anie teka tapi byk lagi org yg creative dgn craft tangan tau bukan ummi aje.

Kak Elle said...

mas...

for dodie too so she has idea what she can buy from spot light but picture I can download.

zino said...

nasib baik mem tak baca iklan tu hehe

Kak Elle said...

zino...

bagi no telepon mem....hahaha

maklang said...

bestnya kalau dapat borong...

Kak Elle said...

maklang ...

borong maklang terus ke Orchard Rd Plaza Singapura.

Neeza Shahril said...

jauh tu nak pergi.. tapi kalau lah memang neeza ada kat sana.. mahu kopak wallet! hehehee...

Kak Elle said...

neeza...

banyak juga yg minat kan?

sya said...

Nasib baik sya bukan peminat kraftangan.. kalau tidak? pokai le gamaknya

arsaili said...

salam...sekarang semua tgh sales...christmas sale..tu la nak gak window shopping...but still tired la..baru sampai perth semalam

Kak Elle said...

SYA...

takpe kalau ada kitchen sales i let u know...hehe

Kak Elle said...

arsaili...

sales kat perth mmg better I think ah u baru sampai perth my niece baru sampai sg this morning for 3 wks break.