Tuesday, December 30, 2008

Good bye

I had to say bye bye to Will this morning and just as he is getting used to me he is going home to Lake Charles which will be 6 hrs drive.

H e is wearing the winter top I bought fornhim yesterday when we went shopping at San Antonio.He is very cute and so lovable and do you know he uses sign language as taught by his mom.














Our last moment together ........




I went shopping today with my sis Maria and we spent 3.5 hrs just in one shop .... shopping sakan betul bought bags and wristlet for nieces and sisters. What do u think of the bags cantik tak?

I also bvought this ecco sandal @ 50% less in Sg it costs abt $200/-























22 comments:

Ummi365 said...

ahh so sad it's time to say goodbye.. next time will datang sg pulak ya..

wow shopping sakan.. bestnyer..nak beli nak beli satu.. boleh tak?

aNIe said...

Alahi comelnya will...sayangnya baru nak mesra dah kene saya 'goodbye'

Kak...cantik2 beg tu kak...kalau anie ade sana pun jadi giler tengok beg...hahahah...

Beg putih yang atas sekali tu cantik...

Mesti anak2 sedara tak sabar2 nak tunggu wak dia pulang...heheheh

maklang said...

Will memang comei..and frankly speaking, the groovy grandma nampak muder sangat with the red jacket...betul ni...

the EA cappucino tu dah lama diidamkan..kalau ada space boleh lah kirim satu ye...tu pun kalau ada space tau...:)

Neeza Shahril said...

sedihnya nak tinggal Will comel tu.. geramnya la tengok dia.. tak dapat gomol dia.. kak elle tolong gomolkan ya.. eeee.. memang geram betullll!!!

can cantiknya beg2 tuuuuu.. nak la jugak!!! ;)

Norabella said...

Kak..nanti balik SG amik gambar-gambar bag eh? Sya took a photo of mine...ketawa besar dia & anak2..

Perempuan dan bags - tak boleh di pisahkan...

Pp said...

Cantik2 beg.....!! whoarrrrr 3.5 hrs in one shop....that is what i call shopping!!

enjoy ur stay there kak elle....so so deserve the break.

sya said...

Baru nak bermesra dah berpisah.. sayangnya..

silversarina said...

alahai dah nak balik darling will I tu... comelnya dia ni:)

haaa, macam tu lah shopping baru berbaloi, muat lagi beg akak tu, mesti tambah lagi... kasut memang leka beli .

MA & Brood said...

Comel nya la hai si kecik tu....bet you are having fun there. Take care!

cikMilah said...

Oh my, those bags!!!
alang-alang dah shopping kan...biar sampai puas lagi berbaloi!

geram nengok muka Will tu, comot pun nampak cute! Wow, pandai sign language lagi!

Cat Cat said...

Kak Elle,
Shopping, jangan x shopping... Barang2 kat Marshall & TJ Maxx semuanya murah2 Kak Elle. Kalau ada outlet mall, lagi murah babe... Jap, nanti Cath call you again before you fly back to Singapore... Kita borak2 ya!!! :D

Kak Elle said...

ummi...

no promises yah family comes first:)

beli ngam2 ni...bag dah full asalmbulky bag2 ni...hehe

Kak Elle said...

anie...

sunyi dah rumah ni Will dah balik...suka tengok muka ceria dia.

apa lagi shopping lah kalau dah berholiday.

Kak Elle said...

maklang...

sungguh comel penghibur hati kami kalau ada budak kecik.

Maaf maklang luggage dah penuh nnt maklang kirim nek lah kan dia nak dtg jumpa maklang.

Maaf sekali lagi bag yg dah beli untuk adik2 dan ipar2

Kak Elle said...

neeza...

mcm kata kat anie sunyi skg tanpa Will...

gila bag saya tengok jadi rambang mata.

Kak Elle said...

nora...

nak amek gambar skg pun bolih

Kak Elle said...

Pp...

padan ler sang suami tak nak gi shopping ngan wife kan?

Kak Elle said...

sya...

tu lah kejap aje kan tu pun dah beruntung dia dtg jenguk nenek vogue dia dtg dr jauh.

Kak Elle said...

rina...

retail theraphy ni mmg berbaloi lupa semua masaalah...beli...beli..beli..tak tau ni excess ke tak

Kak Elle said...

MA...

yes very the cute geram mcm nak gigit aje...haha

Enjoying myself very much doing retail theraphy:)

Kak Elle said...

cikmilah...

gerammmmmmm tengok bags kat mall mcm nak borong semua tapi mmg luggage tak muat ...

masa comot tu dia nak bagi I hi5 lagikkkkkkkkk

Kak Elle said...

cath...

so far tak nampak..kerville kecik aje tempat nya.