Thursday, December 18, 2008

My secret darling

Introducing my darling yg cikmilah tanya2 tu ...... hahaha




Kan hensem kalau amek gambar tak buat funny faces:)

Tu dia bf saya tengah mengelamun agak teringatkan saya .... tu Imran dah guna cap yg saya knitted for him to bring with him for his holiday to Abu Dhabi.

To read more on my darling (remember the cap I knitted 3 wks ago?He just received the parcel
so to show me mummy dia amek kan gambar ... he is very happy dapat tees madagascar and the cap.
Kepada bf no 1 jgn jeles ye nanti saya kirim kat your maklang soon?tapi kena lah tunggu tau....hehe
At this time next week I will be playing with darling Will pulak.....
psstttt wanmommy cap tu sama ngan Umair punya kan?

15 comments:

Tie said...

Salam kak elle...

Tie rasa kak elle yang benar2 rindu kat dia, kan?? Hi hi.. Memanglah bila dah jauh tu, mula rindu2 pulak...

Neeza Shahril said...

ceria darling kak elle baru balik dari abu dhabi..
dapat jumpa orang tersayang la katakan.. dan dapat pakai head band yang comel tu.. :)

Kak Elle said...

tie...

salam tie:)
rindu bayangan kot...haha

Kak Elle said...

neeza...

sape yg tak rindu kat bapak kan lagi2 berpisah berbulan...

cikMilah said...

oohooo,darling tu yang terbang jauh rupanya..ensem ..comei...

Kak Elle said...

cikmilah...

huh skg dah kenal kan?tu lah darling saya.....hehehe

cam mana hensem tak pakai cap ngan tees madagascar?

silversarina said...

salam,

tadi masuk tapi takleh komen.

Comel darling yang baru balik cuti di abu dhabi tu, pandai bergaya.

Akak ada berapa ramai darlings ....umair nombor berapa ekk ???

pB said...

Salam Kak Elle ...

Kak Elle said...

rina...

mmg blogger ni kekadang meragam juga...

Umair kena Q suruh dia amek nombor dulu dah tu hantarkan borang nnati saya bagi jawapan...hahaha

Kak Elle said...

PB...
salam kembali:)

maklang said...
This comment has been removed by the author.
maklang said...

betul tu...darling kat sini kalau dapat hadiah..baik agaknya apa yang sakit . Ni kami nak ke KT tak mo ikut, kata sakit. Sian dia. Semalam dapat hadiah dari kawan maklang, dia kata, kenapa kasi dia tuala aje???? kelakar budak tu, nak meinan lah tu!

Kak Elle said...

maklang..

insya'allah baik nanti bolih lah ajak suami kecik gi shopping ye...kalau tak nak tuala bagi kat aunty elle:)

sya said...

InsyaAllah nanti sya sampaikan pd bf di Shah Alam tu

Kak Elle said...

sya....

TQ bilang kat dia tetap no 1 pasal beremu dulu ... hehehe