Wednesday, May 13, 2009

Sleepyyyyyyyyyy

Sleepy.... ngantukkkkkkkkkkkkk






Yes the last 2 nights you don't see me online all because I was so absorbed with the above show .... hahahahahaha .......

The minute I finished watching the 8pm news I was all curled up in bed watching 2 DVDs till past 1am ................... penyakit k-drama dah berjangkit.


After watching WS 2nd round I find BYJ more cute than ever so I decide to look for more of his shows and my dear Norabella ask me to look out for Hotelier ..... gosh in this show he is much better than WS .... physically he is macho and no tears like in WS .... so I got hooked now.


Last night I watched till past 2am and now I am so sleepyyyyyyyyyyyyyyy..... and guess what? I don't mind doing a 2nd round all over again but maybe not tonite I need my beauty sleep otherwise I'll look like a panda soon.




Tergoda tak? but AF no matter you still in my heart .... *wink-wink* .....

22 comments:

zany said...

Panas-panas macam ni memang mengantuk, pagi-pagi mengantuk je, peluh pun cepat sangat keluar.

Cite apa pulak tu kak? Lambat betul keluar kat skrin ni. Saya ni tercari-cari juga cite apa yang best selepas BBF, takde pun yang terbekenan.

Ummi365 said...

sudah ku katakan... i pun pernah tidur pukul 4 or 5 pagi gara2 bae young jun...

zino said...

bahaya penyakit tu... hehe ...

Kak Elle said...

zany...

itu old movie Hotelier...dulu2 tak minat mat korean bartu2 dah terjangkit...hehe

Kak Elle said...

ummi...

hehe bolih tak mengantok pulak mata ni kalau tak 10pm dah cari bantal...lepas ni nak cari lagi his old shows.

Kak Elle said...

zino..

contagious betul:)

cikMilah said...

jangan goda I, tak mampu nak tanggung kalau berjangkit nanti...hahaha.

Kak Elle said...

cikmilah...

nak buat tanggung sendiri ek?...hehe

dah tak bolih nak elak dah milah sungguh jahat virus korean ni tau

silversarina said...

Mana tak ngantuk.... hehehe.

Neeza Shahril said...

takut nak click kat youtube tu. nanti addicted lagi..
tunggu sikit hari lagi, baru boleh click hehee..

Kak Elle said...

rina...

nak tengok mat korean nya pasal ler tu sampai tahan tak tido...hahaha..nnt nak kirim maya beli dr sana...haha

Kak Elle said...

neeza...

rugi tak tengok tau...hehehe

sherry said...

Salam kak elle.

Saya ni selalu Insomnia.
bagus jugak kalu tgk bae young jun kan..

aNIe said...

Kak...BYJ tu memang anie minat sgt kat dia...ensem....cute...comei...kacak...

Nak tgk citer Hotelier lah...!!

maklang said...

tak berani nak dekatkan diri kat situ...kang tak tisur terus!

take care kak..

Kak Elle said...

sherry...

bagus tu tengok kalau tak leh tido...hehe

Kak Elle said...

anie..

hahaha virus korean ni lagi teruk dr virus flu di mexico kan?

Kak Elle said...

maklang...

selalu nya kul 10 dah mengantuk tapi sebab si BYJ alahai mangkin syiok...haha

pB said...

dah lama dah tak layan hero korea nie ..

kat umah , drama cina pun dah lama tak tengok ...

ketinggalan lar pulak rasanya

Kak Elle said...

pB...

bolih mula tengok balik skg..

Nong said...

nak tengok tv pun tak sempat, macam mana nak tengok DVD ni. nanti pencen ada time kot... he he...

Kak Elle said...

nong...

masa nak tido lah tu my free time selalu nya mmg penat tapi ntah kenapa tengok si BYJ jadi segar plak...hahaa