Sunday, May 3, 2009

Salam takziah

Al fathiha dan salam takziah pada keluarga Zino di atas permegian ibu mertua tersayang pada hari sabtu jam 7.11 malam....semoga roh di cucuri rahmat olih Nya dan di tempatkan dengan orang2 yg beriman....amin.


Sehari saya tak buat apa2 selain dr menonton 'winter sonata'dan rancangan di tv .... lepak habis....masak pun tidak makan apa yg ada dlm fridge....nangka yg saya beli minggu lepas akhir nya saya buat lempeng nangka...sedap jugak kalau cempedak agak lagi sedap.

The electrician datang untuk baiki lampu di dapur yg fius kemarin yang membuat satu rumah gelap gulita ... hmmm ... bukan murah ek tukar satu benda charge $40/-....

Arghhhhh dah masuk hari ketiga cuti panjang hujung minggu tapi saya rasa tak cukup pulak....takpe minggu depan ada 3 hari lagi cuti sabtu sampai Ithnin.....yahoooooooooo

18 comments:

zany said...

akak kita sangkut lagi? siap ada lagu pulak tu. he, he......layan je kak kan.

cikMilah said...

salam, thanks for the early sms about Zino's MIL. Inna Lillahiwainna ilaihi raji'un...
Best nya ada helper over the weekend kan..
Mmg tak cukup cuti 3 hari,, lagi ada cuti lagi ada benda nak di buat...

Kak Elle said...

zany...

tak kerja layan aje lah kan...hahaha

Kak Elle said...

cikmilah...

sms hantar smlm as soon as zino bagi tau..

helper for 1 day aje...byk bersoal dr bekerja:)

nak tunggu minggu depan pulak sat till monday....hehe

Ummi365 said...

hahaha.. kan dah sakit korea...

kalau ummi dah sakit tu.. tak berasaplah dapur weekend.. abuk kat rumah pun menebal hehehe

Kak Elle said...

ummi...

no sweat lah ummi mengadap tv ...kan tak org kat rumah...

Neeza Shahril said...

Innalillah.. takziah untuk zino.. semoga roh beliau tenang sentiasa..

lempeng nangka kak elle? macam sedap je bunyinya.. tapi kalau makan nangka gitu aje lagi sedap kan heheh..

Ajzie said...

Salam Takziah buat Bro Zino dan keluarga. Moga arwah dicucuri rahmat.

aNIe said...

Salam takziah dari anie buat zino sekeluarga...

Terima kasih kak kerana memaklumkan pada anie...

Kitorang dok lepak2 kat rumah cuti panjang ni...

Kak Elle said...

neeza...

ye lempeng nangka same way as lempeng pisang ..sedap jugak:)

Kak Elle said...

ajzie...

zino akan baca n3 saya agak nya esok lusa maklum hari ni sibuk dgn jenazah.

Kak Elle said...

anie...

saya bagi berita sedih pada yg mengenal nya masa bloggers meeting hari tu mana yg saya ada hp number lah.

best nya golek2 uztazah pun ada sama ke?...hahaha

pB said...

pB ada gak terima sms dari bro Zino ...

teringin nak gie melawat since his MIL was warded, tapi

kita hanya merancang , Allah yang menentukan segala-galanya.

moga Kak Aishah tabah menghadapi perpisahan ini ...

silversarina said...

Al Fatihah buat arwah MIL zino .

Lempeng nangka...macam sedap je , tak pernah makan lagi saya tu.

Kak Elle said...

pB...

bila saya terima sms zino smlm saya fwd jugak.


semoga zini dan aisah tabah menenpuh dugaan ini.

Kak Elle said...

rina...

serupa mcm lempeng pisang cuma nangka di potong panjang2 atau dadu..rasa juga nangka nya.

zino said...

terima kasih kak elle.. dari kami sekeluarga..

Kak Elle said...

zino...

dari jauh saya doakan ...