Thursday, May 14, 2009

Shhhhhh baby sleeping

Having very late 2 nights watching korean movies I was so tired yesterday due to lack of sleep and when you have to study the children's cases didn't make it easy either ..... yawnnnn......
and I don't want to look like our friend below either if I continue watching again every night ......





Aunty nurse doesn't want to end up with panda eyes .......... must maintain the voque look rite?
so soon after eating my banana for dinner as I wasn't hungry as I had 3 pcs of roti canai for lunch and that's = to a loaf of bread tau .....

Once the news was over at 8.30pm I prepare myself for bed ...... deep down in my heart wanted so badly to watch 2nd time round ..... aarrhhhhhhhhhhhh ......

but tired as I was finally before I knew it I was ......................



































I was sleeping like a baby till at 4.30am ................ so freshhhhhhhhhhhhhh .......


SO YOU THOUGHT I WAS STUPID ENOUGH RITE TO WATCH.......... hahahahhaha

18 comments:

silversarina said...

Darling baby...are you awake now???

Ada mimpi hero korean tak ????

Neeza Shahril said...

hahah!!! bravo kak Elle!! boleh resist the tempation. Kalau Neeza, mesti tak tahan punya.. tu yang Neeza boleh surf for drama lain ni..

Neeza Shahril said...

ala.. lambat sikit je dari Kak Rina today hehee..

Kak Elle said...

RINA...

dah bangun and sudah masuk kerja...haha

Kak Elle said...

neeza...

kena tido tak nak jadi mata panda tak cantik...hahaha

Kak Elle said...

neeza...

lambat banyak tu ... hehe

MULAN said...

takpe.. tido dulu.. nanti continue.. kasi mata rest dulu..

Kak Elle said...

muniq...

kena tunggu friday night tengok asal sat tak kerja...haha

MAMAMIA said...

Dah lama tak singgah & suddenly tengok title ada Baby!!! Eish, buat suspen aje..

Friday is here soon.

Kak Elle said...

mamamia...

big baby .... hehehe

maklang said...

malam ni baby ni nak marathon berjaga sampai kol brape?

zany said...

waduhhhhhhh, hebat tu bersengkang mata menonton drama korea, kalah kita kat sini. drama apa yang akak layan sangat tu, he, he.....

mesti nak tahu ending ni kan?

Kak Elle said...

maklang...

hehe esok tak kerja bolih lah bercengkang mata.

Kak Elle said...

zany...

tu cerita tahun2001 Bae Yoon Jun masa mula2 berlakon.

MOKCIK AZWA said...

bestnya dapat tido lena like a baby kak elle...jeles i..sejak asyik travelling nie azwa tido tak berapa lena..tu yg cepat rasa letih.

dalam tido tu ada tak mimpi hero korean winter sonata hehehe?

Kak Elle said...

azwa..

jom kita tido sama2 mcm baby

aNIe said...

Hahaha...kak...bersemangat sungguh dengan cerita2 korea tu ye..

Semangat pun semangat jugak kak...mata dan penampilan tu kena jaga jugak...heheheh

Kak Elle said...

anie...

sebab tu lah tak bolih layan nafsu melanguk depan tv aje kan?...takpe hujung minggu bolih layan lagi:)