Tuesday, May 26, 2009

On a hot day ....

Yawwwnnnnnnnn............




If only I can do this....................

24 comments:

Cat Cat said...

Ini mesti pasal K-Drama again... Hehehe.

Ummi365 said...

urghhh.. semalam i mandi 4 kali.. malam 2 kali sebelum tidor... hot hot hot

MAMAMIA said...

Apa pasal tak boleh Kak Elle? Tidurlah... kami tak kacau.....

cikMilah said...

Hahaha...jom tidor!

Kak Elle said...

cath...

weather freaking hot....

Kak Elle said...

ummi...

kalau bolih nak berendam aje kan...haha

Kak Elle said...

mamamia...

mama tak kacau tapi students keluar masuk so cam mana?

Kak Elle said...

cikmilah...

if only bolihhhhhhh...hehe

Ajzie said...

Ngantokkkkkkkkkkkkkksss nyaaaaaaaaa saya tgk gambar tuhhhhh

Kak Elle said...

ajzie...

hahaha

maklang said...

ingat maklang sorang aje asyik menguap...rupanya ramai lagi...

Neeza Shahril said...

kat sini pun sama la.. temp over 40 degree.. macam masuk sauna.. ;)

Kak Elle said...

maklang..

cuaca panas ni mmg mengantuk di buat nya.

Kak Elle said...

neeza...

hmm kalau lah ada swimming pool bolih juga kita duduk dlm pool lama2

silversarina said...

Macam ummi cakap , memang panas sekarang... nak tido pun rasa tak lena... duit api pun melambung !

sya said...

waaa sedapnya dpt tido

Kak Elle said...

rina...


betul tu tiap2 mlm pakai aircond...rimas kalau tak:)

Kak Elle said...

sya...

kalau lah bolih adoi mmg syiokkkkkkk

kak ina kl said...

salam..kat sini pulak baru lepas hujan..tapi nak tidur dah petanglah pulak..cik abg on the way nak balik..nak kena masak..

aNIe said...

Kak...kat sini pun panas melampau...tapi hari ni dah ujan sikit...alhamdulillah....

Semalam...berpeluh2 dibuatnya...

Gambar baby tu comei...!!

Kak Elle said...

ina...

ptg tadi lepas lunch pun hujan kejap at last ..sejuk jugak sekejap.

Kak Elle said...

anie...

mmg beberapa hari ni panas sekali...alhamdulillah pukul 2ptg hujan lebat jugak.

google gambar baby tu:)

pB said...

huduh nyer gambar no dua tu

Kak Elle said...

pB...

tu kak elle curi tido kejap....haha