Wednesday, June 17, 2009

Ku jatuh cinta lagi



Ni huh dah jatuh cinta kat Kim Rae Won pulak....hahahaha






Movie pertama saya tonton Love Story in Harvard beberapa bulan dulu online sampai tak tido mlm...hehe .... in the end katam jugak...tapi ada seseorang tu kat KL ntah habis tak tengok cerita ni ek?



Beautiful song kan?



Sekarang saya sedang melayan cerita ni pulak tapi kali ni saya beli DVD nya murah je only S$15.90 puas bolih tengok siang mlm sambil baring atas katil....
ok nak sambung tengok ............... bye-bye

28 comments:

Mari said...

hi i love your blog
kisses

Kak Elle said...

mari..

thank you:)
saw your blog but its in spanish..

MOKCIK AZWA said...

Hensemnya boifren Kak Elle...tergoda i..hehehe

Neeza Shahril said...

tak aci la kak Elle dapat tukar-tukar boyfriend.. nak la jugak.. hehehe..

maklang said...

enjoy betul tengok akak nonton filem korea ni ek...

maklang tak sempat lagi nak sangkut kat situ..

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kak
saya pun minat kat dia ni...hahaha..lakunan dia selamba jer...dulu saya selalu tengok kat RTM2

Kak Elle said...

azwa...

tak dapat bf di alam nyata di movie pun bolih kan?...hahaha

Ummi365 said...

tau kak elle kata ummi kan.hehehe. entahlah kak elle tak tau bila nak habis. tak de masa dah sekarang ni nak duduk tercongok depan pc dah. ada je benda nak kena buat balik rumah.

Kak Elle said...

neeza..

hari berganti hari bf pun nak juga tukar2 kan...tapi cinta hanya satu...hahaha

Kak Elle said...

maklang....

jgn sangkut maklang susah nak berpisah kang... hehe

Kak Elle said...

ezza...

saya suka muka selamba dia tu dan juga bila dia berlari huh panjang kaki dia tu mcm ahli sukan berlari jarak jauh...hehe

Kak Elle said...

ummi...

tau pun sape kan...haha

ye lah saya ni byk masa melangok depan tv...psst baru beli lagi DVD tau:)

moon said...

Kak Elle,

Ada satu cerita kelakar mamat ni main My Little Bride tak silap cik moon.

cikMilah said...

terus lah menonton ya.. tak nak kacau...hahaha

Kak Elle said...

moon...

aha my little bride tapi cari dvd nya takde agak cita dal lama juga tu...eh moon pun minat korean drama ke?

Kak Elle said...

cikmilah...

TQ for understanding kalau tak nampak saya online makna nya ngah melopong tengok bf2 baru...hahaha

kak ina kl said...

salam kak elle..lawa rumah baru..memang mamat korea ni membuatkan hati ni cepat tertawan dengan kehandsomean mereka..

ina pun suka jugak..

Kak Elle said...

ina...

rumah baru berthema bunga sakura...hehe

oh ina pun minat kat mamat ni eh?

silversarina said...

Ish ish ish...kes kronik ni...kena beli patung hero2 korea tu letak dalam bilik...hihihi.


Template blog akak macam cover novel "Viva Sakura"...sah kena demam sakura ni .

moon said...

minat kak elle,...lama gak dulu. Sekarang dah suka cerita jepun ngan thai.

Kak Elle said...

rina...

nanti suruh maya belikan ek?hehehe

bunga sakura mengembangkan tapi ni musim panas agak dah bertaburan skg di tanah.

Kak Elle said...

moon...

cerita jepun tengok gak tapi yg thai lom lagi:)

Cat Cat said...

Jatuh cinta?? Ini sindrom orang dah nak kahwin ni... Kekeke!

aNIe said...

Sambung kak jgn tak sambung...hehe....mesti tgh dilamun cinta ni...

Kak Teh said...

kak elle, kalau you mudah jatuh cinta dengan korean stars, then you will fall in love with my eldest son. Ramai orang kata dia macam hero drama Korea!

Kak Elle said...

cath...

tunggu invitation card ye...hahaha

Kak Elle said...

anie...

jatuh cinta ni takde ubat nya kena beli byk2 dvd tengok...hehe

Kak Elle said...

kak teh...

nak tengokkkkkkkkk.....hehe
cuma jatuh cinta dgn lakonan aje kalau jatuh cinta di hati adoi mmg takde ubat tu..