Tuesday, June 16, 2009

Lazyyyyyyyyyyy

No excuse for not updating my daily happening as I am under the weather .... yesterday I extended my leave for another 3 days ..... the weather is killing staying home also can get heat stroke ..........




This is me if I were to be on the road......




How I wish I can stay in this pool all day ..............

the utililies bill is going sky high this month with a/c on most time ....




Huda is with me since sunday nite so everynite we've been watching the above on 'winter sonata' and I think Huda is hooked now....hahaha last nite we watched till 2.30am......

26 comments:

pB said...

Salam Kak Elle



sib baik hari ni punya n3 tak ada gambor makanan. pB tengah lapor nieeee


Pagi td naik moto. Mendung jer. Risau lak... Sib baik tak ujan.

pB said...

wa aaaaaaa


pB no satu kerrrrrr?????????


yezzaaaaaaaaaaaaa

Neeza Shahril said...

wahh!! heavennya... walaupun panas kat luar, kat dalam sagatlah syok sebab dalam tengok abang encem tu...

kakLuna said...

kak Elle...skrg ni smua org tgh mood lazy lah dek sbb el nino ni :P

silversarina said...

Memang kalau boleh nak stay indoor je ,memang panas sangat sekarang ni.

TAke care !!

cikMilah said...

happy lazy lazy ya...

Kak Ezza@makcik Blogger said...

selamat bermalas malasan.....

saya pun minat cerita winter sonata tu....

Kak Elle said...

pB...

NAK GAMBAR MAKAN YE?nnt letak gambar apa yg Huda buat kat sini ok

Kak Elle said...

pB....

yeah no 1:)

Kak Elle said...

neeza....

saya nonton cita lain tapi mlm2 tengok si hensem dgn Huda...haha

Kak Elle said...

luna..

mmg musim panas baik duk dlm rumah aje kan?tak kerja takde gaji pulak nanti..hehe

Kak Elle said...

rina...

baru 35 degrees dah tak tahan yg kat saudi tu cam mana agak nya?

Kak Elle said...

cikmilah..

jom lazy sama2 ...haha

Kak Elle said...

ezza...

teramat lah malas nasib baik Huda masak...hehe

Ummi365 said...

eh che wah kakakku.. lazying around nampak. hah ummi nak you sprawling on the bed.. jeles betul.

ooopsss lagi satu.. kenapa lah you letak gambar boyfren i kat situ. rindu kat dia. tapi tak kuasalah nak tengok balik. nanti jadi macam kak elle.. hehehe demam mata sepet.. habis satu keje tak siap..

ok.. selagi bercuti tu ummi ucapkan happy holiday!!!

Laracroft74 said...

this winter sonata actorla yg buat i lupa nak tidur malam...what is his name..lupala..hensem betul!!

D said...

kak elle,
kat sini pun panas. Tulah, bila sejuk, complain too cold & depressing; bila panas pun tak senang duduk. Hehe.. But at least, paling panas pun, we all pakai table fan je la. ;) You take care!

MOKCIK AZWA said...

Wah Kak Elle...kat kota Singa pun musim panas ker? Kat sini pun kalau dah dok opis rasa nyamannya tak nak balik rumah huhhuhu..kat opis ada ekon maaa hehehe

Kak Elle said...

ummi...

best..best laze around mandi tengah hari pun tak kisah ... makan apa yg ada...hehe

dari satu cerita ke satu cerita...if only hari2 mcm ni 'its a wonderful place to live in' kan?

Kak Elle said...

laracroft...

haha so I'm not the only one yg sampai tak tido eh?BYJ-bae yong jun sebab cerita ni kan dia jadi idaman sampai kena bayar nak bersalaman dgn dia.

Kak Elle said...

D...

Give me the cold anytime I sanggup ... haha

Kak Elle said...

azwa...

panas sepanas nya...35 degrees!

zany said...

dah berapa kali ulang cite winter sonata tu kak?
kat sini semalam hujan tapi tak lebat, aircond pasang memanjang je, bil api lompatlah. Panasssssssss

Kak Elle said...

zany...

hehe untuk saya tak jelak tengok the beautiful winter scenery tu for Huda her first time kot...tu dia kata mcm mana nak balik tak habis2...

Neeza Shahril said...

kak elle.. kat saudi ni kadang2 cecah 50C. Can imagine lah kot the heating burning tu kan... Alhamduillah rumah ada AC..

Kak Elle said...

neeza...

kalau sampai 50degrees tu agak saya terus rebah...hehe