Friday, June 12, 2009

In memory always .......

I know its been a year but it seems only like yesterday we were celebrating his 80th birthday on 11th April which was his last ... he left us 2 months later on 11th June 2008.

The happiness on his face as we celebrate for him joy and laughters from the Jellanies .... I would like to share again once more what happen that day ... maybe some of you maybe bored having to watch them again so please skip this page and watch for my next entry ....but to me its not enough even though it brings tears over and over....





Thanks to my niece Huda who recommended vimeo ... now I managed to put up the complete video...












The Jellanie sisters putting up the show just for him our first and maybe last performance....hehe






You may have left us but you are still with us.

20 comments:

Hazia said...

I'm glad that I got to meet your late father, even if it's only once:)

Kak Elle said...

hazia ...

yes you are lucky even though he was sick at that time he sat and chat with you:)

D said...

kak elle, Al-fatihah to your dad (and mom)... He has left a long line of Jellanie juniors out there - Alhamdulillah!

*couldn't help being teary eyed watching these - even though dah pernah tengok..*

hugs

Kak Elle said...

D...

thank you:)

yes I am always teary too watching it over and over again ... its never enough.

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Kak Elle
akak mirip wajah arwah ayah akak...

Alfatihah untuk beliau ..tanpa ibu bapa siapa lah kita kak....saya masih ada lagi abah tapi mak dah tak da....tapi di ganti kan dengan mak tiri yang baik..tapi ibu tetap ibu..walau pun bagaimana garang nya ibu kita....itu lah dia....Ibu kita..

Kak Elle said...

ezza...

kat mana lagi lauk tumpah kan?mata sepet ikut bapak kan?

pB said...

tanpa ibubapa , tiadalah kita ...


semoga roh arwah berada dikalangan roh roh orang yang mendapat kebahagian di akhirat ...

amin

Kak Teh said...

Al fatehah. You have lovely memories of him. My father left a long time ago and masa tu tak ada video. Gambar pun jarang2 sekali ambik.

Kak Elle said...

pB...

ye tiada mereka tiada kita ... apa2 pun saya bersyukur kepada Nya kerena memberi sepasang ibu/bapa yg saya banga dunia akhirat.

Kak Elle said...

kak teh...

the movie was done from our photos in the album..which you too can do..my thanks to my BIL Saat for his dedications.

silversarina said...

Saya pasti arwah bapak akak berasa amat gembira ketika sambutan harijadinya tahun lalu,kenangan manis yang tak dapat diulang kembali.

Al Fatihah buat arwah.

Kak Elle said...

rina...

kenangan yg tinggal bersama kami..berapa kali tengok menitis air mata.

zany said...

Al Fatihah...
kehilangan yang dirasaikan,

Kak Elle said...

zany...

yg tinggal hanya kenangan:)

Ajzie said...

Kak Elle
Al Fatihah buat arwah.

Neeza Shahril said...

sedih neeza tengok arwah bapak kak elle.. perpisahan dengan orang tersayang memang memeritkan.. arwah bapak dan mak kak elle pasti bangga ada anak-anak yang sentiasa kasihkan mereka..

Kak Elle said...

ajzie...

thank you:)

Kak Elle said...

neeza...

hanya ini yg bolih di tonton di masa2 merindui nya.

moon said...

Kak Elle,

Sweet sangat vidoe tu...sayu jer cik moon tengok rasa sedih...*hugs*.

Al-Fatihah

Kak Elle said...

moon...

one movie kalau di masukkan dlm pertandingan agak bolih dapat award:)