Saturday, September 5, 2009

Sana dan sini

Gambar nenek Maria dgn cucu baru nya ... wah 2nd round jadi nenek lah .... papa John too mesti happy.



Will looks excited with baby brother ... kalau dah besar jangan gadoh2 ye?.... hahaha




The parents support group treat the staff on teachers day ... if last year was Arabian Night this is Mexican Fiesta..... from decos to cooking all done by them .... just wonder yang kat rumah tu ada 2-3 maids tapi for this occassions mereka melayan kami pulak.
Thank you lovely moms and dads for the lovely treat to us without your support we can never make it.
Looks like this blog is never going to be update daily so might as well change my banner as 'My indefinate happenings'..... hehehe

12 comments:

Ajzie said...

wahhh Will dah dapat adik yea.. Tahniah atas kehadiran ahli baru dlm family..

Kak Elle said...

ajzie...

terima kasih ntah bila lah saya dapat gomol yg kecik pulak...hehe...Will 18 bulan baru dapat jumpa dia...kena simpan duit banyak2 ni sambil bercuti bershopping sakan.

cikMilah said...

sporting nmmpaknya Abang Will tu..

Apa-apau baner pun tak apa.. akak memang happening!!!
Take care dear.. not much time I have for chatting and fb nad blogging now....!

Ummi said...

nanti dah besar mesti handsome macam abangnya jugak tu

Kak Elle said...

milah...

Will excited tu sampai dibelikan cabbage patch untuk dia...hehe

Kak Elle said...

ummi...

hehe kalau abg hensem adik nanti pun sama juga agak nya:)

silversarina said...

Geram tengok Will dan Henry tu, cute sangat ,Wanmommy kalau dapat memang tak henti gomol, buat masa ni gomol cucu sendiri dulu ...hihi.

Kak Elle said...

rina...

ntah bila lah saya akan dapat jumpa budak dua tu bukan dekat nak terbang kesana.

aNIe said...

Wah Kak!! Will dah dpt adik ye...Tahniah pada Maria & kak elle yang dpt cucu sedara baru...hehehe

Kak Elle said...

anie...

terima kasih:)

manlaksam said...

Salam ziarah dari Pak Man,
Tahniah, dapat ahli baru dalam keluarga.
Selamat berpuasa!.

Kak Elle said...

pak man...

salam ramadhan dr saya dan terima kasig sudi singgah.