Sunday, September 27, 2009

Jellanies berhari raya

Its 1 week of raya and I dah put a full stop ..... cukup lah makan belum berhenti apa yg turun bulan ramadhan dah naik balik seminggu syawal Libra berat punya case.
Baju2 di pakai dah kena hantar untuk dry cleaning lepas tu tergantung dlm almari entah bila lah nak di gunakan lagi jgn tunggu lagi 5 tahun dah .... haha

Sudah seminggu dapur tak berasap asal siang mkn di sekolah bila malam ke rumah adik2 kalau tak makan leftovers yg ada dlm fridge.Hari ni baru lah masak chicken vindaloo ... so yummylicious....tapi rempah nya airflown dari Perth - my niece tolong belikan.

I compile semua gambar2 yg saya ambil masa raya pertama hingga lah semalam di rumah Ram and Aini ..

Kalau free tengok lah movie yg saya buat tu dan bagi komen juga .... hehe







Raya 2009 from elle jellanie on Vimeo.





Pada cikmilah and ummi365 I pun tak tau I buat n3 kosong agak ter ......

6 comments:

sherry said...

Hi Kak Elle.

Selamat Hari Raya to u.

Best kan dapat makan masakan best2 di hari raya..i tak kisah pasal my berat badan..pulun habis2an..next week kita tgk apa nak buat and workout! Rugi tak makan!

Kak Elle said...

SHERRY...

SELAMAT HARI RAYA to you and family...

betul tu makan esok2 bolih diet tapi nak turun tu susah sikit:)

sya said...

Kak Elle.. Selamat Hari Raya.

Baru tenguk gambau Garpy tu.. dia tu muka kucing sombong n proud tuh mcm one of my cat..

Kak Elle said...

SYA...

selamat hari raya...muka sombong ke I tengok muka kucing semua nya sama aje .hehe

JahRera said...

salam syawal kak L,

cantik baju raya.

kalau sudi, catatkan tel no. dlm blog jahrera (tak publish), nak contact jika berpeluang akan dtg.

Kak Elle said...

lela...

ok nanti I email u the number..you nak mai sini eh?

baju2 tu semua baju raya tahun2 yg lepas ...