Friday, September 11, 2009

Burung murai ....

Beberapa kali skodeng kat youtube nak cari lain terjumpa ni pulak sungguh sedeh bila tengok jadi jom kita kongsi bersama.



12 comments:

Kak Teh said...

kak elle, kak teh dah pernah tengok video clip ni - memang menyentuh perasaan. Memang bila sampai ke suatu peringkat umur, macam mak kak teh pun, berulang2 dia tanya. Kita mestilah sabar menjawab, kan? Entah kita nanti macam mana pulak.

Ajzie said...

kebetulannnnn pagi td baru saya ulang tayang semua iklan2 TV3 Msia di youtube..

Iklan/video clip nih mmg mengusik jiwa..

ada satu lagi kak elle..kak elle tgk la
http://www.youtube.com/watch?v=FbqDqFEvxtI

Kak Elle said...

kak teh...

mmg menyentuh sekali kan?ni hari mereka hari kita ntah macam mana pulak:(

Kak Elle said...

ajzie...

masa ni lah ramai yg nak iklan2 raya kan?

ok nnt kak elle tengok clip ajzie hantar tu and thanks.

silversarina said...

Ingat pada mak mertua saya yang memang ulang2 pertanyan yang sama aje, tak jawab kesian .... insaf rasa :(

Kak Elle said...

rina...

mmg ingatan dia tak sama mcm dulu...terpaksa melayan nya kan?

moon said...

cik moon dah rasa macam ni kak elle, arwah nenek dulu...terpaksa MIL cakap omputeh so that nenek tak paham so tak payah jawap banyak kali...kesian juga tapi kadang tu MIL pun tipis juga kesabaran nak menjawab.

MAMAMIA said...

Kak Elle, my father pun dah mula nak masuk fasa ni. He'll be asking soalan yg sama berkali2, dan berkali2 lah kita menjawab...

Kak Elle said...

moon...

kita kena byk bersabar bila berjumpa situasi mcm ni.

Kak Elle said...

mamamia...

kesian kan?kena byk bersabar ye?

mº¿ºsh, brecht and nora said...

dearest kak elle, berlinang2 air mata mush tengok this ad, teringat arwah bapak Mush. Thx for sharing ye. Salam Aidilfitri, Mush minta maaf zahir dan batin. Lagi beberapa hari kita betolak balik kampong concrete tercinta ; )

Kak Elle said...

mush...

yes things like this we should share...its an eye opener.