Monday, September 21, 2009

1st day raya @ BB

I had a nice 1st day of raya with siblings and dear friends visit .... I had been busy cooking all morning and unlike before when arwah bapak was around they start to stroll in only late starting with Aini and family at almost 1pm then followed by Ram and the rest.My last visitor is my youngest bro and family at 9.45pm .... my shop almost close lor.

Here are some pictures for your viewing ....

















How was your 1st day of raya?
















16 comments:

Neeza Shahril said...

alamak... terjealous lah pulak tengok kemeriahan raya kak Elle.. dah lah ramai sedara mara datang, food pulak, alahaiiiiii... napelah neeza tak duduk dekat dengan kak Elle kan.. kalau tidak, mesti neeza dah pergi duduk makan kat situ hehe..

SElamat Hari Raya Kak Elle..

psstttt.. neeza baru menjenguk blog sendiri :D

Kak Elle said...

neeza...

mmg lah ahri pertama mcm ni maklum kan kita anak yg sulong penganti arwah kepada mak dan bapak.

Ibu n Abah said...

Salam kak Elle,
Cantik baju raya kak elle... banyaknya juadah istimewa kak elle... boleh tumpang makan?...

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Selamat hari raya kak Elle...
bila time raya ni mmg kita perlu kan adik beradik ..apa lagi bila orang tua kita dah takde...perasaan jadik lain...banyak nya kak elle masak...

satu lagi nak cakap pasal komen kak elle pada entry saya yang lepas..kak elle tulis nama kak elle tak da saya tulis....sebenar nya saya dah tulis awal awal pada entry sebelum tu...ada lagu raya lagiiiii..akak terlepas pandang agak nya...

selamat hari raya kak!

zany said...

selamat hari raya kak, jem tart tu nampak sedap

silversarina said...

Terliur tengok makanan2 tu , baju raya akak glamer semua ye .

Kak Elle said...

ibu n abah....

baju semua baju lama - raya pertama baju yg di tempah 3 tahun dulu belum sempat memapakai nya.

Kak Elle said...

kak ezza...

oh ye ke saya tak baca entry itu tapi skg dah...terima kasih ye.

Kak Elle said...

zany...

beli punya tapi rasa nya sedap mcm buat sendiri:)

Kak Elle said...

rina...

baju2 semua baju lama tapi alhamdulillah masih muat jadi kira maintain lah kan...haha

PrinCeSS said...

sedapnya makananannnnnnnnn~!!!!!
yang bes pasal hari raya, dpt kumpul ramai2..jumpa sanak saudara

sakurasa 2 said...

Salam Aidilfitri maaf zahir batin

aNIe said...

Kak...nampak meriah bila bersama2 adik beradik dan anak2 sedara...akak pun berseri2 dipagi raya...hehehhe

Kak Elle said...

princess...

jom lah raya tahun depan mai sg kita makan tu semua.

Kak Elle said...

sakurasa....

selamat hari raya juga untuk mimi

Kak Elle said...

anie...

nampak berseri aje tapi badan ni nak pengsan tau...hehe