Monday, August 31, 2009

New addition to the Jellanie family

Ingat tak kat darling Will? hmm dia dah jadi abang kemarin ... adik dia pun lelaki dan nama nya Henry ... Prince William dan Prince Henry typical british kan?




Will lagi berbual ngan adik nya .....


Just after delivery .......
Congrats to the proud parents Adam and Jen and to nenek Maria and papa John ... wah cucu sudah dua and both boys pulak.
Kalau jadi yg kat bawah tu pun nak saya adopt jadi teman kat rumah ... ni sekarang tengah berjinak dengan dia .... faham pulak bila kita berbual ngan dia .... sebetul nya si Garpy sudah pun di bagi nama olih C & J - Garpy Jellanie ..... hahaha .....
Kalau dulu saya geli dgn kucing tapi bila bertemu garpy saya tak takut pulak membelai dia maybe pasal dia suka kat saya kot. Current Mood - Happy bila dia dengar saya masuk pintu aje di keluar cari.Tapi nak jaga garpy kena fikir betul2 dulu ..... sanggup tak? kira2 macam jaga anak tu semua nya nak di siapkan.










Last saturday C banyak amek gambar garpy dgn saya ingat dia main2 rupa nya makoi bukan main banyak video yg di buat dan di cantumkan .... kucing yg suka mengesel saya tu Mini nama nya badan nya kecil aje bab tu di namakan mini kalau garpy teramat berat nak angkat.
Esok tak kerja school holiday satu hari menyambut Teacher's day..... bolih tido lambat sikit.





18 comments:

Naz said...

congrats on the new addition to the family! :)

Neeza Shahril said...

Happy teacher's day kak elle.. kira teacher gak lah sebab kerja kat school.. hehe..

akak dah decide nak adopt garpy? okay gak tu.. tak lah sunyi sangat akak bila ada kawan..

Kak Elle said...

naz...

thank you bertambah lagi satu my cucu sedara....nenek vogue:)

Kak Elle said...

neeza...

thank you kira2 saya pun cikgu kan cikgu life science:)

tentang garpy tu lom pasti neeza nak adopt tu bolih tapi byk kena ubah kat rumah ni...

Ummi365 said...

selamat menimang cucu kak elle.. tahniah..

and happy teachers day to you too.

eh bawa jelah garpy as your teman, but i know it is not easy to take care kan.

selamat berbuka.. hari ini nak buka apa ya?

Kak Elle said...

ummi...

my cucu dah 7 tau:)

ala si garpy tu susah sikit tido nak atas katil pulak...aiyo kang mlm2 kita bergadoh tempat pulak...hahaha

MULAN said...

waahh congrats.. sure "brother will" excited betol dgn newborn "baby henry"..

Kak Elle said...

mulan...

sudah tentu mulan...agak di buat nya mcm toy nanti...haha

silversarina said...

Comelnya Henry tu, sure Will geram kat adik dia tu.

Makin sayang akak kat Garpy dn begitu jugak dengan Garpy,kira ada chemistry lah , masih boleh difikirkan mengambilnya sebagai ahli keluarga yang tetap...hihi.

Kak Elle said...

rina...

prince henry cute juga kan kalau dah besar nnt mcm abang dia kot:)

garpy ngan saya ok ok aje

Laracroft74 said...

tak payah fikir banyak2 la kak elle...adopt aje si Garpy tu..at least kak elle ada bodyguard kat rumah..hehehe...

cikdinz said...

ada new addition ye...
tahniah...

MOKCIK AZWA said...

comel bangat will n henry tu...

congrats kak elle dapat cucu baru..

Kak Elle said...

laracroft....

kesian C mengangis nanti kalau garpy tinggal ngan I... hehe

Kak Elle said...

cikdinz...

ye cucu sedara tambah lagi

Kak Elle said...

zawa...

terima kasih

Mama Rock said...

murah rezeki kak elle, tambah sorang lagi dalam clan :)

Kak Elle said...

MR...

the young couple to produce to replace us who one day will be gone too.