Thursday, August 20, 2009

Out with Korean In with Malay ......

I am now watching malaysian drama online on tv3 just like any others watching the 2 top shows Kala Hati and Nur Kasih.

Its been 2 weeks since I put the korean drama on hold and these 2 weeks I've been watching the malay drama every night for 2 hrs.If only I ca watch them on tv but unfortunately my area can't get tv3 reception.





Kala hati with Adi Putra from my Singapore ..... wonder who he will choose to marry ....




Nur kasih another family saga between 2 brothers ...... ahhhhhhh will Adam remain as sober now and stay with Nur?...or Aidil secret love will be expose soon ......... and that sly Sarahhhhhhhhhh......lama nya nak tunggu next episode ...... hahaha .....


Just in case if I don't have time to put an entry tomorrow here's wishing everyone .....

Selamat menyambut bulan Ramadhan.






till my next entry...........

14 comments:

cikMilah said...

I am a Nur Kasih follower too! Selamat berpuasa Kak. Mohon maaf zahir batin jika ada salah silap saya sepanjang masa kita kenal.

Kak Elle said...

cikmilah....

mmg banyak Nur Kasih follower kan?
Saya pun begitu juga Milah ye kekadang apa yg kita chat online gasak tpye aje sampai lupa kan?

Sama2 kita menempuh bulan ramadhan semoga berjaya hingga akhir.

silversarina said...

Saya pun masa budak2 tu balik Ipoh duk melangut depan tv3 online tengok Nur kasih , siap nangis lagi, saya tak tengok 8 episode awal, so habis lah dah saya tau kisah awalnya cerita tu, sedap citer tu .

Kak Elle said...

rina...

jalan cerita mmg baik rugi tak mengikut nya kan?

kala hati pun bagus juga cuba lah tengok kalau ada masa.

moon said...

Kak Elle,

Nur Kasih tu memang best lain sket jalan cerita dari drama sebelum nih. Selamat berpuasa kak maaf zahir batin.

SoFie NuR said...

wahhh...sakannye auntie tengok drama melayu sampai sanggup tinggalkan korean drama...kat umah ni mama n maya je yang tengok Nur Kasih...huhu

anyway, SELAMAT BERPUASA...

Laracroft74 said...

seronoknya kak elle...sempat lagi layan tv3 punya drama..itu drama lama ke atau tengah tunjuk kat tv.

Kak Elle said...

moon..

aha mmg seronok cerita ni kan?
selamat berpuasa ye moon.

Kak Elle said...

sofie...

simpan abang2 hensem tu dulu sampai drama ni habis tapikan tengok juga sikit kat BYJ...hahaha

Kak Elle said...

laracroft...

ni kan lagi hot kat tv3 so mesti lah tengok sama:)

Mama Rock said...

kak elle, i have to stop myself from watching all these series...nanti get hooked up langsung tak jadi kerja. it was hard at first, but i got used to it now...hehehe
salam ramadan to you too, have a blessed one!

zany said...

demam telemovie melayulah pulak ye. apa-apa pun nur kasih tu better drp drama melayu lain yang merapu ntah apa-apa, background sawah pun cantikkan.

salam ramadan kak, moga ramadan kali ini lbh diberkatiNya.

Kak Elle said...

mamarock...

I have nothing better to do so might as well watch these...

Kak Elle said...

zany...

betul tu Nur Kasih satu cerita yg mengajar kita..bukan macam drama2 lain banyakan untuk pleasure.