Sunday, November 30, 2008

Specially for you ......




Specially for you dear Nora .... Happy birthday to you and may all your wishes and dream comes true and may you be blessed always by HIM....penat tau buat kan gambar kat atas tu....heheeeeee




It's also from all of us here in the makcik bloggers land ... I know tears are at the corner of your eyes now....go get the tissue and wipe it away....today is your happy day takmo nangis ye



Remember the cheesecake that Huda wanted to celebrate for her friend's birthday? see the pictures here

Nothing much to membebel today except all I did yesterday afternoon was to do my billings that never seem to end............glad that when I am away I don't have to see those invoices any more but that means no extra income.




Have a beautiful sunday everyone.








I just got back from the market and I bought these - cray-fish.... unfortunately as soon as I reached home received sms from my sis Aini we going out to lunch @ The Orchid Country Club...maid farewell lunch...will write on that another entry.






















18 comments:

zany said...

Happy birthday to kak elle's friend. Rajinnya kak buat gambar tu, nak menuntut ngan akaklah.

Norabella said...

Thank you.. I was speechless!

Neeza Shahril said...

Happy birthday to her..

cray fish? tak pernah dengar and tak pernah tengok kak elle.. macam prawns je rupa dia..

Kak Elle said...

zany...

Thank you on behalf of Nora she will read it.

Senag aje nak buat gambar tu:)

Kak Elle said...

nora...

speechless tu takpe jgn meleleh pulak kang banjir BP nanti...hehehe
anyway happy birthday sekali lagi.

Kak Elle said...

neeza...

tak pernak nampak crayfish...ye isi nya seakan crab and prawns..nanti nak panggang aje.

Cat Cat said...

Eeeee, geli tengok crayfish tu... Cam makluk asing.. Hehe.

Kak Elle said...

cath...

hehe geli eh?the isi very de;icious tau macam lobster.

silversarina said...

Happy birthday Nora !!

Cray fish namanya , I ingat prawn I pernah nampak tapi I geli sikit sebab nampak macam scorpion .

Nanti tunjuk ye akak masak apa dengan cray fish tu .

Kak Elle said...

rina...

saya goreng nganncili padi and daun kari with butter and black pepper for dinner last night...rasa nya mcm lobster and prawns.

Ajzie said...

Happy Birthday kak Nora..

Kak Elle said...

AJZIE....

TQ:)

aNIe said...

Kak elle ni bestlah...selalu ingat birthday kengkawan...anie pun tak ingat birthday Nora...nanti nak pi blog dia lah...hehehhe

Akak dah tukar url ke?...nak kene tukar kat link anie tu...

Kak...camaner nak masak cray fish tu...rasa macam udang ke?

Norabella said...

Salam,

Terima kasih buat Zany, Neexa, Rina, Azjie serta kak Anie di atas ucapan nya...Thank you so much!

Kak Elle said...

anie...

eh hari tu kan anie dah masuk rumah baru..

tak selalu bolih ingat kekadang lupa juga...

sedap crayfish tu mcm udang tapi tebal mcm lobster.

Kak Elle said...

nora...

oh b'day girl dah ucap terima kasih sendiri:)

sya said...

Kak Elle sya lupa nak wish tau... teruk sya ni absent minded sungguh

Kak Elle said...

sya...

takpe bukan sengaja kan?you opun busy ngan orders itu chicken pie yg saya tunggu2...hahaha

better late than never...