Sunday, November 23, 2008

Trial ....

I was doing my ebillings as usual in the afternoon and kind of getting bored in between so I decide to start doing a new blog as 'my daily happenings is getting too tight' with over 500 entries in the last 2 years .... so much rubbish eh?

It is still on trial and error until I can find a nice template but little brother from down-under was able to peep in already....hehe .... tak sabar tunggu open house ye?

So be my guests and tell me how you find the new sanctuary that I bought yesterday ok .....



The kids prom nite here ........

26 comments:

Ummi365 said...

wah bunga tulip tak pernah tinggal... rasa nyaman je rumah ni. furniture pun tak ada lagi. tak pe kami duduk kat atas lantai pun boleh

Kak Elle said...

ummi...

tu lagi trial and error ni ... nanti nak pergi Fella Designs nak cari sofa ok?...hehee

maklang said...

he..he...kalaer cam rumah I..InsyaAllah cukup tahun ni pun I nak pindah..tapi guna furniture lama jer...

cikMilah said...

Suke.. suke, bila nak buat kenduri rumah baru...?
tu la tadi nak cakap. cat macam umah maklang....
akak nanti beli bean bag untuk I ye...boleh la...for regular visitor ni....

Kak Elle said...

maklang...

mana ada sama kaler?..hehe...dah tukar cat lah...takde furniture yg sesuai...

Kak Elle said...

cikmilah...

nanti saya hantar invitation ye?..lah cikmilah pun salah tengok ke mana ada sama kaler ngan maklang?

Ummi365 said...

kak elle,

laaa tadi masa ummi, maklang and cikmilah masuk masih warna pink.. tule agaknya.. jap ni masuk dah tukar color lain.. cepat sungguh kak elle mengecat ya..

ummi nak kerusi modern eh.. boleh baring tu ...flat je tak mau yang curvy2 macam italian sebab senang nak melepak and sambil tu borak ngan kak elle..

teruk tul imagination ummi nilah

hehehe

Kak Elle said...

ummi....

nak lazy chair eh?ok belikat IKEA kalau ada ... ni kepala lagi pusing nak add a lot of furniture baru:)

Neeza Shahril said...

no wonder la lambat sangat nak keluar page kak elle yang dulu tu.

This one is much much easier.. way to go kak elle.. template ni pun dah cantik dah.. :)

by the way, arsaili tu lelaki ke?

tulipurple said...

sy pun sama mcm sis neeza,umah nie tak manyak furniture lg..cepatlah loading..waahhhhh,syioknyee dah pindah umah baru ek...tgk tiger lily felawer itu teringat langsir umah lama sis.
p/s:sy tunggu jemputan hsewarming nie..hehe

cikMilah said...

ha....i like this one better...

tulip.. tak yah tunggu jemputan.. jom kita masuk jer... he he he..

zany said...

selamat berpindah kak, ketinggalan ketapi ai, patutlah sorang pun takde komen kat umah lama, he, he....

Kak Elle said...

neeza...

bab tu rumah lama lambat nak upload penuh ngan furnitures...

nak tau sape arsaili tu gi singgah umah dia kat Perth-Australia

Kak Elle said...

tulip...

antara tulip ngan tigerlily...hehe...masih ingat rumah lama ye?

sila lah tak payah tunggu di jemput ye...

Kak Elle said...

cikmilah....

dah cantik ke langsir ni? nanti nak pi cari langsir lain tengok ada yg berkenan tak...hehe

Kak Elle said...

zany...

kan dah suruh masuk nape malu nak masuk tadi?...so macam mana cantik tak?

zany said...

cantik kak, sekali sekala kena tukar interior, gambar kat atas tu look elegant ehh.

Neeza Shahril said...

neeza selalu visit arsaili tu.. tapi all this while neeza ingat dia pompuan.. hehe..

Kak Elle said...

zany...

haha...gambar glamour menyambut my 55th birthday

Kak Elle said...

neeza...

hehe .... he and his sister I think stay kat Perth..he is doing his PhD

MULAN said...

waaahhhh... cantiiikkkkk sangat..

Kak Elle said...

mulan...

thank you thank you

zany said...

eee eeehhhh, napa biru fulak. kak elle, color tadi sinonim ngan akak. my view je lah, he, he.....

Kak Elle said...

zany...

hahaha...lagi main2 colour..ok ok pink suits me better eh?nanti cari langsir baru ok?

Cat Cat said...

Ooo, rupa-rupanya dah ada rumah baru ya Kak Elle... Cantik rumah.... :) Tak buat open house ke..???

Kak Elle said...

cath...

nak tunggu all furnitures arrive baru bolih buka open house...hehe