Wednesday, November 25, 2009

Billy's present

Billy is one lucky cat I should say before he even comes things have been pouring in for him:)
Yesterday I was given 'an aquarium' by one of our school vendor who does the students visa and students pass .... he is also running this aquarium supply and he gave the school,the principal and me.....yeah how lucky I am:) and its just nice for Billy to look at with the'fishes' swimming around.



Its abt 6 feet tall and I ahd to drag that home today and set it up ..... so beautiful :)



video




Beautiful colours rite?




Selamat menyambut Aidil Adha pada semua kawan2 di Singapura mahu pun di mana2 anda berada.

till my next entry ............

12 comments:

zino said...

cantik cantik.... oder satu hehe

aNIe said...

Kak ...memang cantik...memang billy bertuah...hehehe

Selamat Hari Raya Aidil Adha buat akak

Kak Elle said...

zino...

barangan free mmg cantik...hahahhaa

Kak Elle said...

anie...

tuah Billy Anie saya menumpang:)

selamat menyambut aidil adha juga pada Anie and family.

mamasita said...

Selamat Hari Raya Haji to you too Kak Elle!

Kak Elle said...

Huda...

selamat raya korban juga to you ans family:)

tulipurple said...

mmg cantik,make sure ia stabil sis..nnt watnye billy geyam nk tangkap ikan...takot terbalik jer..hihi

selamat hari ry adha sis...lauk apa yg terkorban di pagi raya tu..:)

Kak Elle said...

tulipurple...

salam raya korban...saya tak masak apa2 tahun gantung periok:)pot luck kat my sis place and buat doa selamat dia pindah rumah.

SoFie NuR said...

waaaaaaa...so nice...mesti Billy suka ni...hihi

selamat hari raya buat auntie :)

Kak Elle said...

sofie...

selamat raya korban untuk Sofie juga:)

cikMilah said...

mencurah rezeki yang Billy bawak masuk ke rumah akak. Kucing juga binatang kesayangna Rasulullah.. Subhanallah!

Kak Elle said...

milah...

alhamdulillah dgn rezeki Bilkly semoga kami sentiasa di bawah lindungan Nya.