Sunday, November 22, 2009

At last we meet

History was made yesterday for the first time I get to meet Billy in person and I carried him .... its history in the making.....he is so adorable and cute.

Billy in my arms .... my baby:)

Serene is Billy mom who has been looking after him the last 1 year and due to unforseen matter she has to rehome Billy and as from next sunday Billy will is moving in with me .... YES! I am adopting him and darling Billy is going to be companion in my lonely days and nights.



Officially Billy is coming on 29th November exactly a year Serene adopted him .......

more pictures and video to follow soon.

till my next entry .........

12 comments:

silversarina said...

Ooo ingat akak dah pernah jumpa Billy ... baik dan jinaknya Billy tu, first time jumpa dah melekap kat akak. Semoga Billy akan terus manja dengan akak dan akak juga akan terus sayang pada Billy tanpa belah bagi .

Kak Elle said...

rina pernah jumpa di pintu gate dia sahja sebab nak tengok rupa dia...masa tu tuan rumah takde....insya'allah saya akan pelihara Billy dgn kasih sayang tak bolih di beli dgn $$$

Kak Teh said...

kak elle, he looks so much like my Tabby! Macam dua beradik.

aNIe said...

Kak...akak dukung dia macam baby..besarnya dia...hehehe...semoga Billy akan sentiasa gembira bersama akak...dan kak elle akan rasa terhibur dengan kehadiran Billy...

zany said...

besarnya Billy, hope menceriakan akak.

Kak Elle said...

kak teh...

Billy has so many look alike infact you see one you see them all kan?

He is a lap cat:)

Kak Elle said...

anie...

insya'allah semoga kami berdua akan serasi bersama:)

senang nak dokong dia mmg mcm baby:)

Kak Elle said...

zany...

thank you zany:)

Ajzie said...

Moga billy ceria bersama kak elle

Kak Elle said...

ajzie...

dan kak elle gembira hidup bersama Billy ..insya'allah ye Azi?

Prima said...

kak elle.. congrats on your new baby.. semoga billy dan kak elle gembira sentiasa.. :D

btw, kak elle..i nak tanya a few thngs lah about spore ni..

my families will be holidaying in spore next month.. kita nak cari aprt to rent for 3 nites.. Kak Elle blh rekomen apt atau orang2 yg nak sewakan apt dorang ?

thank you.

Kak Elle said...

prima...

thank you:)
you can search online for stay in singapore.