Friday, January 1, 2010

Welcome 2010

Selamat tahun baru pada semua semoga tahun 2010 membawa seribu rahmat pada semua.






Kalau tahun 2009 saya bersorangan hingga kedatangan Billy di bulan November dan sesungguh nya biar lah 2010 kami kekal bersama.Dia lah yang menceriakan di masa2 sunyi dgn meow-meow nya.



Hari ni juga blogger Hazia pulang ke KL - dia tumpang berteduh untuk 3 mlm ... semasa di sini saya sempat menjamu makan mlm selepas pulang dari kerja ... masak yg simple tu bolih...











Malam pertama saya hanya gorengkan kway teow aje.







Malam kedua nasi berkuah asam pedas ikan merah dan telur dadar






Semalam atas permintaan dia saya masak laksa nyonya.
hingga di lain entry......




19 comments:

zino said...

salam tahun baru...
laksa nyonya satu.. hehe

sakmongkol AK47 said...

Happy New Year K.E.
Rajinnya you masak..very delicious looking!

mamasita said...

Kak Elle..the comment is from me..I pinjam Dato' sak punya laptop! hahaha

Cat Cat said...

I'm seriously debating myself if I should make a trip to Singapore during CNY next year... Special request - nasi lemak... Haha!

Kak Elle said...

zino...

ok 1 laksa nyonya coming over...haha

Kak Elle said...

sakmongkol...

happy new year
simple cooking only

Kak Elle said...

mamasita...

tu lah ingat sape tadi:)

Kak Elle said...

cat cat...

anytime you are welcome and nasi lemak will be waiting for you:)

silversarina said...

selamat tahun baru ..semoga akak dan Billy sihat dan ceria bersama InsyaAllah .


laksa nyonya dan kuehtiaw tu ,... sedapnya , nyum, nyum.

Kak Elle said...

rina...

jgn terliur kalau nak merasai nya meh dtg sini:)

aNIe said...

Kak laksa nyonya & asam pedas tu buat anie terliur...

Selamat Tahun Baru buat akak juga...seronok dengar akak happy dgn Billy...bertuah dia & bertuah akak dpt Billy...

Kak Elle said...

anie...

you pun terrer masak asam pedas melaka kan so kita even lah....haha

Mama Rock said...

happy new year kak elle!

MULAN said...

happy 2010 kak elle... happy always...!!!

hehehheee... ada jugak photo kita kat bawah tu.. tq tq tq tq... hope dapat dinner @ your place again..

Cat-in-Sydney said...

Dear Mother of Billy,
Here's wishing many many years of blissful life with your darling Billy. purrr...meow!

Kak Elle said...

MR....

happy new year to you too:)

Kak Elle said...

mulan....

mmg ada asal u visited me juga last year

Kak Elle said...

angeline...

to you too my dear:)

MOKCIK AZWA said...

Happy New year Kak Elle...


adoii siap ada special request masakan kak elle...terus i rasa lapar lihat all those pics...huhuhu